Trebamo li vas uopće pitati sjećate li se Teletubbiesa? Mnogima su u prošlosti bili neizostavan dio života. Možda ste odrastali uz njih, možda je vaše dijete odrastalo uz njih, ali u nekom trenutku svi smo znali tko su Tinky Winky, Dipsy, Laa-Laa i Po.

Galerija Čizme se prodaju za 2500 dolara Kolekcija inspirirana Teletubbiesima - 4 Kolekcija inspirirana Teletubbiesima - 3 +2 Kolekcija inspirirana Teletubbiesima - 2

Sada se Dipsy vratio u novoj ulozi. Krasi čizme s visokom petom koje su rad modne kuće Christian Cowan.

Zelene čizme s visokom potpeticom su bez imalo sumnje komad obuće koji baš nikako ne može proći neprimijećeno. Na samom vrhu gornjeg dijela čizme nalaze se glava i ruke zelenog Teletubbiesa, a obuća je u cijelosti izrađena od plišanog materijala u svjetlozelenoj Dipsy nijasi.

Čizme se prodaju za 2500 dolara Čizme se prodaju za 2500 dolara (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Čizme s unutarnje strane imaju patentni zatvarač, a cijena im je 2500 dolara (2337,72 eura). Navodno se nakon puštanja u prodaju stranica brenda srušila, pa se čini da su čizme pronašle put do obožavatelja.

Na Instagrama je Christian Cowan poručio da su se prilikom odlučivanja o sljedećoj suradnji nabacivali s puno ikona pop-kulture, a onda su im na pamet pali kultni Teletubbiesi.

Uskoro je nastala limitirana kolekcija obuće i odjeće inspirirana omiljenim likovima, koju osim čizama čine i majica, hudica, traper-jakna i traperice s fotografijama Teletubbiesa.

Kolekcija inspirirana Teletubbiesima - 3 Kolekcija inspirirana Teletubbiesima - 3 (Foto: Profimedia)

Kada su u pitanju čizme, trenutačno su dostupne za kupnju na stranici brenda.

Inače, ovo nije prvi put da neki brend pokazuje ljubav prema ovim likovima. Prošle godine je britanski brend KOI izbacio cijelu kolekciju obuće posvećenu Teletubbiesima, a jedan od komada bile su zelene Dipsy sandale.

Biste li nosili ove čizme?

glasova:

Jasno je kao dan da ovakvi komadi imaju svoje kupce, a nas zanima biste li vi nosili čizme s početka priče?

Ružičaste gležnjače sa srcima u kojima bi se svaka žena osjećala kao Barbie Gležnjače sa srcima Sugar Trillz Gležnjače sa srcima Sugar Trillz Gležnjače sa srcima Sugar Trillz +1 Gležnjače sa srcima Sugar Trillz
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju