Ono što je čokoladni namaz palačinkama, tonik džinu i parmezan tjestenini, to su tenisice trapericama. Zajedno jednostavno izgledaju toliko dobro da su mnogima omiljena kombinacija.

A ako je vjerovati modnim stručnjacima, u šarolikoj ponudi tenisica postoje modeli koji su savršeniji od drugih kada se spoje s trapericama.

U nastavku donosimo tri modela tenisica koja se posebno dobro slažu s trapericama:

1. Visoke tenisice

Ovaj model posebno se dobro slaže s trapericama širih nogavica. Također, izgledaju odlično i uz kropane modele. Još jedan model traperica na koji visoke tenisice savršeno pašu jesu one zvonolikih nogavica.

Ovisno o tome za što ih trebate, u trgovinama možete pronaći lijepe poslovne modele od kože, u neutralnim nijansama, kao i sportske modele za opuštenije kombinacije.

2. Bijele (platnene) tenisice

Bijele tenisice vjerojatno su najpopularniji model tenisica i savršeno idu na sve modele traperica. Posebno su omiljene u toplijim mjesecima kada ih jedva dočekamo nakon duge zime i čizama. Ne postoji model traperica uz koje neće odgovarati, a ako ih želite dodatno istaknuti, birajte kropane modele hlača.

Slika nije dostupna Popularnije nego ikad: 10 modela visokih tenisica za posao i slobodno vrijeme

Slika nije dostupna Već od 54 kune: 15 modela tenisica koje će biti jako popularne ovog proljeća

3. Chunky tenisice

Chunky tenisice imaju predimenzionirani potplat i već su duže vrijeme popularan model u svijetu zaljubljenica u modu. Idealne su za dnevne prilike u kombinaciji s ležernim trapericama, a žene koje ih na prvo mjesto stavljaju njihovu udobnost i činjenicu da zbog visokog potplata produžuju nogu.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju