Mnoge veze naoko izgledaju savršeno, ali kada se malo zagrebe po površini ljubavnog odnosa otkrije se da on ipak nije tako divan i krasan kako se doima. Jedan kratki 'test' otkriva je li vaša veza samo prividno dobra ili u odnosu vas i vašeg partnera stvarno vlada harmonija

Želite li testirati svoju vezu i kvalitetu ljubavnog odnosa s partnerom, morate odgovoriti na samo jedno pitanje - je li vašem partneru bitno vaše mišljenje?

Ako pitate cijenjenog američkog voditelja i komičara Setha Meyersa, odgovor na ovo pitanje određuje u kojoj mjeri partneri cijeni vašu inteligenciju i osjećaje.

Nikada nemojte gubiti ni sekundu svog vremena s muškarcem koji ne želi čuti vaše mišljenje i savjet, poručio je Seth svim ženama.

U kvalitetnom ljubavnom odnosu partner vas mora uključiti u proces donošenja svojih odluka i upravo time iskazuje poštovanje prema vama. Ako uopće niste faktor u donošenju odluka, to znači da se dugoročno ne vidi s vama i stoga razmislite je li takav odnos uistinu ono što vi tražite ili trebate.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju