Kada kosa postane platno, a brijaći aparat kist, tada nastaje prava umjetnost. Riječ je o tetovažama u kosi koje se najavljuju kao veliki hit ovoga ljeta. Nositi ih mogu svi, i muškarci i žene

Tetovaže u kosi hit su u svijetu. U Hrvatsku pomalo dolaze, nadam se da će i kod nas biti hit. Tetovaže u kosi bile su i prije poznate, samo su se više radile na djeci, primjerice strelice, a danas je to već postala umjetnost, priča frizerka Ana Milić iz Splita.

Tetovaža u kosi primamljiva je pogotovo ako ne želite ukrasiti tijelo pravom tetovažom. Tetovaža u kosi traje koliko vam brzo ona raste

Za tetovažu u kosi sve što je potrebno jest mirna ruka frizera i zamišljena skica. Nakon 20-ak minuta frizura je gotova, a na glavi imate tetovažu u kosi. Za ovakvu vrstu umjetnosti ipak se više odlučuju ženu, samo zbog toga što imaju dužu kosu.

Žene su prepoznale ovaj trend, žele biti moderne jer je to svjetski hit. Kada zavežu kosu tetovaža se vidi, a kada žele da se ne vidi, spuste kosu, kaže Ana. Zvuči primamljivo, pogotovo ako ne želite ukrasiti svoje tijelo pravom tetovažom od straha da vam ne dosadi. Tetovaža u kosi traje onoliko koliko vam brzo kosa raste. Splićanka Lara odlučila se napraviti tetovažu srca u kosi upravo iz tog razloga.


Savršeno je! Opet ću napraviti ovu frizuru. Interesantno je, jednokratno, brzo naraste i in je, kaže Lara. Na kosi se može iscrtati bilo što, a frizerka Ana naslušala se itekako zanimljivih želja.

Najčudniji zahtjev imao je gospodin koji je želio da mu na glavi napravim vikendicu na Braču. Nacrtala sam kućicu, palmicu kraj nje i brodić
, otkriva Ana te dodaje da se ipak većina muškaraca odluči za ovakvu vrstu umjetnosti kada su u pitanju utakmice.

Za vrijeme utakmica najviše radim šahovnice i hrvatsku zastavu, kaže Ana.

Kako izgleda kada frizerka Ana Milić radi tetovaže u kosi, pogledajte u prilogu IN magazina. Pogledajte i 10 frizura koje nikada ne izlaze iz mode.


 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju