U hrvatska kina stigla je nova romantična komedija Jennifer Lopez po imenu "Ti si taj" (Marry me) u režiji Kat Coiro.

Radnja filma "Ti si taj" prati najseksepilniji slavni par na svijetu – pjevačicu Kat Valdez (Jennifer Lopez) i njezina zaručnika Bastiana (Maluma), koji se planiraju vjenčati pred publikom na pozornici kako bi dodatno promovirali svoj novi hit-singl po imenu Marry me (Udaj se za mene).

No kada Kat u zadnji tren sazna da je zaručnik vara s asistenticom, odluči se na drastični potez. U raskošnoj vjenčanici Zuhaira Murada s dugim i bogato ukrašenim velom Kat impulzivno odluči izreći sudbonosno "da" muškarcu iz publike koji u ruci nosi natpis "Udaj se za mene".

Točnije, uda se za razvedenog profesora matematike Charliea Gilberta (Owen Wilson), koji se sasvim slučajno našao na koncertu. Hoće li ova nevjerojatna ljubavna veza ipak uspjeti unatoč svim problemima? Odgovor potražite u kinima.

Kako do ulaznica?

Ako želite besplatno pogledati film "Ti si taj" u hrvatskim kinima, do 14. veljače 2022. godine u 12 sati pošaljite nam na e-mail info@zadovoljna.hr odgovor na pitanje: Koji vam je omiljeni brend vjenčanica ili dizajner vjenčanih haljina i zašto biste baš njihovu haljinu odabrali za vjenčanje?

Editus vam dijeli 3 x 2 ulaznice za film "Ti si taj" u bilo kojem Cinestar ili Cineplexx kinu. Uz odgovor pošaljite i vaše ime, prezime, kontakt mobitel, grad i kino u kojem želite gledati film. Naslov, odnosno predmet e-maila neka bude – Ti si taj.

Stručni žiri sastavljen od predstavnika uredništva Zadovoljna.hr odabrat će najkreativnije odgovore koji će osvojiti ulaznice.

Dobitnice će biti objavljene na našem portalu, odnosno u ovome članku 14. veljače 2022. godine do 18 sati, a svaku od njih ćemo i kontaktirati vezano za preuzimanje osvojenih ulaznica.

Želimo vam puno sreće!

A dobitnice ulaznica su Milica Kolundžić, Venesa Radić i Silvija Kolar.

Dobitnicama čestitamo, ostalimo želimo više sreće drugi puta.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju