Tia Mamić bila je gošća na vjenčanju Dine Dragije i nogometnog reprezentativca Tina Jedvaja koje se održalo u Varaždinu. Nakon ceremonije vjenčanja u crkvi sv. Nikole, svadbeno slavlje nastavilo se u dvorcu Leitner.

Galerija Tia Mamić na vjenčanju Dine Dragije i nogometaša Tina Jedvaja - 3 Tia Mamić na vjenčanju Dine Dragije i nogometaša Tina Jedvaja - 4 Tia Mamić na vjenčanju Dine Dragije i nogometaša Tina Jedvaja - 2 +1 Tia Mamić na vjenčanju Dine Dragije i nogometaša Tina Jedvaja

Tia Mamić izgledala je jako lijepo u haljini maksi dužine narančaste boje s ružičastim uzorkom u obliku cvjetova. Haljina je asimetričnog kroja te ima lepršavi rukav samo s desne strane s golim ramenom.

Na lijevoj strani haljine ističe se mali prorez na predjelu struka te efektno vezanje, dok na donjem dijelu koji seže do poda ima sitne nabore. Zanimljivi maksi model lijepo naglašava ženstvene obline te je savršen odabir za vjenčanja kada želimo nositi dugu haljinu.

Svjetlucava vjenčanica Dine Dragije, supruge nogometaša Tina Jedvaja Svjetlucava vjenčanica u koju se Dina Dragija presvukla nakon što je rekla 'da' nogometašu Tinu Jedvaju

Svečani stajling Tia Mamić upotpunila je s elegantnom bež torbicom, dok je prelijepe crte lica dodatno naglasila jačim make-upom.

Tia Mamić na vjenčanju Dine Dragije i nogometaša Tina Jedvaja - 4 Tia Mamić s mladenkom Dinom Dragijom (Foto: Josip Regovic/Pixsell)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju