Sarajevo Film Festival i ove je godine provukao poznata lica iz svijeta filma. Crvenim tepihom prošetale su regionalne i svjetske zvijezde, a među svima njima posebno se istaknuo domaći glumački par u tako dobroj odjevnoj kombinaciji.

Galerija Tihana Lazović i Slavko Sobin Tihana Lazović i Slavko Sobin Tihana Lazović i Slavko Sobin +2 Tihana Lazović i Slavko Sobin zajedno glume u filmu

Tihana Lazović i Slavko Sobin, prijatelji i kolege s filma Samo kad se smijem, zasjenili su sve prisutne u ružičastom izdanju. 

Tihana je odjenula kratko odijelo u Barbie boji koje dolazi u tri dijela i čini baš efektnu modnu kombinaciju.

Odijelo domaćeg brenda Lokomotiva, iza kojega stoji dizajnerica Lana Puljić, sastoji se od kratkih hlača, rezanog prsluka na kopčanje te klasičnog sakoa.

Tihana Lazović i Slavko Sobin Tihana Lazović i Slavko Sobin zajedno glume u filmu "Samo kad se smijem" (Foto: Armin Durgut/Pixsell)

Dozu elegancije njezinu je izdanju dao čipkasti detalj na leđima i rukavima, a cjelokupni look zaokružila je neboderkama u hot pink boji, koje je nosila i prve večeri festivala Upravo je ta boja jedan od najvećih hitova i ove sezone, a žene je posebno vole nositi ljeti jer ističe osunčani ten.

Tihana je kosu oblikovala u elegantne valove, a prirodnu ljepotu naglasila je laganim make-upom.

Slavko Sobin također je oduševio svojim modnim izdanjem. Odjenuo je klasično ružičasto odijelo i prozirnu košulju s efektnom čipke, a njihovo usklađeno izdanje oduševilo je pratitelje na društvenim mrežama.

Naši Barbie i Ken, komentirali su njihovi pratitelji, a Tihani su poručili da je uvijek najkul obučena žena.

Tihana Lazović i Slavko Sobin Tihana Lazović i Slavko Sobin u Barbie i Ken izdanju (Foto: Armin Durgut/Pixsell)

Tihana Lazović: Neboderke u hit boji za otvaranje Sarajevo Film Festivala Tihana Lazović Tihana Lazović na otvorenju Sarajevo Film Festivala Svečana dodjela nagrada 70. Pulskog filmskog festivala +3 Tihana Lazović Trifunović dobila je Zlatnu arenu za glavnu žensku ulogu

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju