Zdrava prehrana i ozbiljan vježbački režim zaslužan je za vidno tanju siluetu Kim Kardashian koja se tijekom svoje druge trudnoće udebljala za oko 19 kilograma


Kim Kardashian
najbolje se osjeća s 54 kilograma na njenih 159 centimetara visine. Na svoju idealnu težinu reality zvijezda se nakanila vratiti nakon rođenja svojeg drugog djeteta – sinčića Sainta West u prosincu prošle godine.

Uz umjerenu prehranu, Kim je izgubila 19 kilograma nakupljenih u trudnoći i s oštrim vježbačkim režimom. Priznala je da je svakoga dana trčala po 6 kilometara, izvodila je trbušnjake, čučnjeve i vježbu plank koja osnažuje cijelo tijelo, a svakodnevno je preskočila i 1.000 puta užad za preskakanje.


Uže za preskakanje je odlična, a jeftina 'sprava' za cijelo tijelo koje zahtijeva rad velikih mišićnih skupina na nogama i stražnjici, ali i rukama. Ova aerobna aktivnost razvija koordinaciju, elastičnost tetiva, te jača pluće i srce.

Trčanje je vježba visokog intenziteta koja pozitivno utječe na rad srca i krvnih žila, na ne čudi što se uz nju brzo tope kilogrami. Najbolje od svega ne zahtijeva velike financijske investicije, dovoljno je odjenuti trenirku i tenisice, izaći iz doma i potrčati.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju