Trendovi u ljepoti neprestano se mijenjaju, a današnje generacije ih stvaraju na Tik-Toku, društvenoj platformi koja iz dana u dan pomiče granice mode i ljepote.

Lijepe, guste i raščešljane trepavice mogu promijeniti izgled cijelog lica. Zato žene biraju savršenu maskaru koja će zadovoljiti njihove želje i potrebe, otvoriti oči i osigurati zavodljivi pogled.

U toplijim mjesecima, što zbog alergije, što zbog temperatura na koje make-up nije potpuno imun, biramo ekstenzije trepavica koje traju dulje i ne zahtijevaju previše pažnje.

Ako pak ne želite trajno rješenje, uvijek možete improvizirati takozvanim jednokratnim umjetnim trepavicama koje možete pronaći u gotovo svakoj specijaliziranoj trgovini.

Postavljanje jednokratnih trepavica mnogim ženama stvara probleme. Iako je na prvu postupak vrlo jednostavan, teško je pogoditi pravu liniju i postići prirodni look u kojemu ljepilo ne dolazi do izražaja.

Jedan od trendova koji je privukao najviše pažnje je trend za nanošenje umjetnih trepavica koji nalaže da ih zalijepimo na donje trepavice, a nakon što namignemo – one bi se trebale zalijepiti na gornje trepavice i tako stvoriti prirodni i uredni efekt, kojega je puno lakše postići na ovaj način.

@iam.acml New Lash trend✨ ( don't mind my eyebrows they are still healing ) #ombrebrows #lashtrend #lashes #queentarzi #mua #makeup #lashtutorial #viral #vj #fy #fyp #vjp ♬ Every Kind Of Way - H.E.R.

Ovaj je trik preko noći osvojio društvene mreže, a zadovoljne žene ističu kako se radi o najboljem načinu za nanošenje trepavica. Influencerica Amber svakodnevno dijeli korisne make-up savjete i trikove, a ovo je jedan od onih koji su privukli najviše pažnje.

U kratkom videu možemo vidjeti kako Amber na prepolovljenu trepavicu nanosi malo ljepila. Nakon toga ju zalijepi na vanjski kut donjeg kapka – što bliže oku. Kada trepne, trepavica završi točno na mjestu na kojemu bi trebala i koje je inače dosta teško pogoditi.

Djevojka s kovrčavom kosom Video s 20 milijuna pregleda pokazuje kako napraviti nestvarno dobre kovrče pomoću - cjedila

Rezultat je prirodni izgled koji je oduševio tisuće žena na Tik-Toku i koji bi jednokratne umjetne trepavice ponovno mogao plasirati među omiljene beauty proizvode.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju