Ima li ljepšeg načina opustiti se nakon posla nego otići u ugodan shopping?

 

Mi vjerujemo da nema, a kako znamo da imamo puno istomišljenika, Timberland organizira afterwork shopping koji neće biti samo kupnja nego potpun doživljaj. Svi koji u četvrtak 27. listopada 2016. od 16 do 20 sati dođu u zagrebački City Center one West moći će upoznati naše nove urbane i udobne kolekcije top kvalitete i vrhunskog dizajna. Onima koji se odluče nešto kupiti odobravamo ekskluzivan popust na žensku kolekciju od čak 30% koji vrijedi samo taj dan od 16 do 20 sati.

Uz svaku kupnju očekuje ih i poklon od kojeg će i oni i njihove cipele zablistati: Elizabeth Arden Ceramide Capsules Daily Youth Restoring Serum, prilika da isprobate popularni tretman u zlatnim kapsulama da se pomladite i osjećate bolje, te Timberland set za suho čišćenje da cipele ostanu dugo lijepe.

Čitavo vrijeme trajanja afterwork shoppinga zainteresiranima će svojim besplatnim savjetima pomagati Alma Premerl Zoko, naša poznata modna savjetnica, kolumnistica i vlasnica portala za modu Modni ALMAnah. Od nje će se moći čuti kako pogoditi pravi izgled bilo da planirate na Sljeme ili se spremate na subotnju Špicu, kojim detaljima jednostavno dopuniti opušten urbani look, koja boja vam bolje stoji, kako se primjereno odjenuti u poslovnim i drugim prigodama, ali i odgovore na sva druga pitanja koja se pojave a vezana su za modu i dobar izgled.
Događaj će upotpuniti fini kolačići koje pripremamo i osvježavajući šampanjac. Timberland ovim događanjem želi pokazati da se uz malo dobre volje običan odlazak u shopping može pretvoriti u zaista lijepo i ugodno iskustvo. Svi ste pozvani!

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju