U Zagrebu je održana premijera akcijske komedije "Divljaci" redatelja Darija Lonjaka i scenarista Velimira Grgića u kojoj glavne uloge imaju Alen Liverić, Branko Janković i Borko Perić, a u sporednim se pojavljuju Dejan Ačimović, Slavko Sobin i mnogi drugi glumci.

Galerija Zara, 299,90 kn Zara, 299,90 kn Tina Walme +0 Pedro Soltz, Tina Walme i Marko Petrić na premijeri filma Divljaci

U središtu priče nalaze se Zolja, Jasmin i Mali, koji se uoči finala Svjetskog nogometnog prvenstva 2018. odluče na pljačku kako bi nabavili novac za put u Rusiju, a bježeći od policije zalutaju ni manje ni više nego u - teroristički kamp.

Među poznatim osobama koje su došle na premijeru bila je i plesačica Tina Walme. Nakon svakodnevnih višemjesečnih treninga i iscrpljujućeg rada na koreografijama kojima nas je iz nedjelje u nedjelju uveseljavala sa svojim plesnim partnerom Pedrom Soltzom, Tina je uistinu zaslužila malo zabave i razonode.

Pedro Soltz, Tina Walme i Marko Petrić na premijeri filma Divljaci Pedro Soltz, Tina Walme i Marko Petrić na premijeri filma Divljaci (Foto: Matija Habljak/Pixsell)

Pobjednica "Plesa sa zvijezdama" na premijeru je došla u pratnji Pedra i svojeg dečka, glumca Marka Petrića, koji je također oduševljavao publiku u netom završenoj sezoni plesnog showa Nove TV.

Lijepa Tina očekivano je zasjenila svoje društvo u vrlo elegantnoj i decentnoj odjevnoj kombinaciji.

Nosila je crni kombinezon koji je nadopunila predimenzioniranim sakoom i torbom u crnoj boji.

Zara, 299,90 kn Zara, 299,90 kn (Foto: Zara)

Neutralne odjevne komade i dodatke razigrala je uz pomoć vatrenih štikli. Odabrala je model brenda Zara u crvenoj boji s potpeticom visine od 11 centimetara.

Kada ne znate kako biste nadogradili svoju kombinaciju, a želite u nju unijeti malo efektnih dodataka, dobre štikle u upečatljivoj boji ili sa zanimljivim aplikacijama uvijek mogu biti pun pogodak.

Zara, 299,90 kn Zara, 299,90 kn (Foto: Zara)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju