Miceralna voda u posljednjih nekoliko godina postala je neizbježan dio ženske rutine pri čišćenju lica jer sadrži mikroskopske čestice micele koje učinkovito uklanjaju svu prljavštinu s područja lica, pa čak i zadnji trag maskare s trepavica

Micelarna voda Micelarna voda izvrsno je sredstvo za skidanje šminke Foto: Tinktura
Otkako je izašla Tinkturina micelarna voda za sve tipove kože na tržište, Hrvatice s oduševljenjem dijele ovaj proizvod na svojim društvenim mrežama, a po ljekarnama i specijaliziranim trgovinama traži se bočica viška.

Otopina sadrži i limun s visokim udjelom vitamina C koji vrši blagi piling, smanjuje pojavu prištića, potiče proizvodnju kolagena te pomaže u posvjetljivanju tena i uklanjaju pjegica od sunca s lica.

Za razliku od maramica ili mlijeka za skidanje šminke koje sadrže ulje i masnoće, micelarna otopina ne ostavlja masne i ljepljive tragove, pa koža bolje diše. Ne samo da njome možete očistiti lice od tragova make-upa, već i druge prljavštine s lica, pa se preporučuje i za osvježenje lica.

Micelarna voda za sve tipove kože sadrži hidrolat ruže koji je izvrstan ovlaživač kože. Otopina sadrži i limun s visokim udjelom vitamina C koji vrši blagi piling, smanjuje pojavu prištića, potiče proizvodnju kolagena te pomaže u posvjetljivanju tena i uklanjaju pjegica od sunca s lica.

U micelarnoj vodi nalaze se i jedinstvene fitokemikalije grejpa koje promiču opće zdravlje kože.

Tinktura u svojoj ponudi ima i micelarnu vodu za masnu kožu na bazi čajevca koji djeluje antiseptično, protugljivično, antibakterijski i antivirusno. Riječ je o 100 posto prirodnom proizvodu bez parabena koji vraća pH kože u ravnotežu, čisti i smanjuje pore, dezinficira te pomaže u borbi protiv akni.

Ovaj proizvod sadrži i čarobnu aloe veru, koja pomaže kod alergijskih reakcija na koži, smanjuje problem s aknama te uklanja tamne mrlje na koži.

Pakiranje od 250 mililitara micelarne vode za sve tipove kože te za masnu kožu prodaje se po cijeni od 60 kuna. Micelarnu vodu možete pronaći u trgovini Tinkture (Ulica Malešnica 5/1) u Zagrebu te u specijaliziranim ljekarnama i trgovinama, kao i u webshopu na njihovoj internetskoj stranici.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju