Pripremili smo vam veliku modnu poslasticu u kojoj ćete moći uživati iz udobnosti svoga doma. ''Tjedan online shoppinga'' okuplja poznate brendove, a sredili smo vam i specijalne popuste koji idu do 70 posto… jer želimo da budete zadovoljne.

Galerija

S obzirom na to da znamo koliko volite online shopping i dobre ulove na sniženju, pripremili smo vam ''Tjedan online shoppinga''. Prvi put smo za vas okupili omiljene brendove i u suradnji s njima pripremili kupone uz koje se možete počastiti modnim komadima, proizvodima za njegu, stvarima za bebe i djece ili uređenje doma, i to sve putem njihovih web-trgovina.

Tjedan online shoppinga traje od 3. do 10. lipnja, a kupone za popuste do 70 posto, kao i inspiraciju za šoping moći ćete pronaći na službenoj stranici ''Tjedan online shoppinga''. Klik na kupon vas vodi na web-trgovinu na kojoj ostvarujete popust, uz upisivanje koda (ako je naznačeno na kuponu). Iznos popusta koji možete ostvariti naveden je na kuponu, a popust je ostvariv samo za online kupovinu i u navedenom periodu od 3. do 10. 6.

Iz vlastitog naslonjača možete obnoviti svoj ormar odjevnim komadima brendova kao što su Lei Lou by Aleksandra Dojčinović i Amarie, a nove cipelice pronaći u Planet obući. Sve za bebe po odličnim cijenama moći ćete ugrabiti u web-trgovinama Cutie Cloud, Male stvari i Ne.Ne.Ne, a preparativnu kozmetiku u La PIEL-u, Afroditi ili Anzotica Cosmetici. Tjedan online shoppinga donosi i popuste za uređenje doma iz ponude Studio Moderne, kao i kuhinjske proizvode Sol i papar koji će oduševiti prave gurmane. 

Nema veće razbibrige od skrolanja po web-trgovinama iz udobnosti vlastitog kauča. Još kad tome dodate šalicu vruće kave, miris koji iz nje dopire i omiljeni okus, sve se čini ljepše. Upravo zato Franck je za naše čitateljice pripremio posebne pogodnosti tijekom trajanja ''Tjedna online shoppinga''.