Tjedan ćete započeti snažno i odlučno, na poslu ćete biti spremni na sve i nećete dopustiti da vam itko stane na put. Svi oko vas shvaćat će vas vrlo ozbiljno i lakoćom ćete ih osvajati svojim znanjem, pripremljenošću, ali i šarmom.

Sada je pravo vrijeme da se ponovno pokušate prijaviti za neku poziciju ili natječaj za koji ste dvojili je li za vas – zgrabite sve prilike koje vas privlače, retrogradni Merkur više vas neće sprječavati i otvorit će vam se brojne nove mogućnosti za koje se isplati boriti.

Sredinom će se tjedna pojaviti manji oblaci nad vašim suncem okupanim poslovnim uspjesima, ali ostanite usredotočeni, spremni malo i promijeniti početne planove, sve dok idete u željenom smjeru, nema razloga za zabrinutost.

Držite se onoga što stvarno i vidite i znate da je istina, a ne rekla-kazala priča koje su tu da bi vas izbacile iz tračnica.

Da ne bi sve ostalo samo na poslovnim prigodama, za vikend biste mogli početi planirati neke nove avanture – putovanja, učenje novih vještina, nove hobije.

Razumijevanje između vas i vašeg partnera bit će jače nego ikad i zbližit ćete se.

Pročitajte horoskop i za ostale znakove. zadovoljna.dnevnik.hr/clanak/tjedni-horoskop-od-18-prosinca-do-24-prosinca---818008.html

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju