Ovaj će vam tjedan biti vrlo naporan, ali i produktivan s neočekivanim promjenama, otkrićima i puno zadataka koje ćete rješavati kao od šale.

Vaš iskričavi temperament mogao bi nekome biti trn u oku pa bi moglo doći do manjem sukoba i rasprave, ne preintenzivne, nego diplomatske. Postizanje dogovora na prvu bi vam se moglo činiti teško, ali uz malo dobre volje i razumijevanja druge strane, ništa nije nemoguće.

Vrlo ste usklađeni sa svojom životnom svrhom i planovima. Posljednjih nekoliko tjedana puno ste razmišljali o vlastitoj vrijednosti, samopoštovanju te odnosima s drugim ljudima. Zbog toga vam je sada puno toga jasnije i ne gubite vrijeme na nepotrebne analize.

Ako ikako možete, uzmite jedan slobodan dan ili barem radite od kuće. Boravak u vašem domu ili nekom drugom mjestu koje smatrate sigurnim, udobnim i poznatim smirit će vašu naglašenu energiju i napuniti vam baterije za koje niste ni shvatili da su prazne.

Što vam je zapisano za ovaj tjedan? Tjedni horoskop: Blizanci će napokon priznati da trebaju predah, a škorpioni se odvažiti na promjene

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju