Mladenka bi trebala biti glavna zvijezda na dan svojeg vjenčanja. No neke žene ponekad pretjeruju u želji da ostvare ovaj naum. Potvrdila je to i priča na Redditu o jednoj nesvakidašnjoj mladenki


'Mladenka mi je rekla da trebam obojiti kosu ako želim biti u svadbenoj svečanosti,
' požalila se na Redditu jedna anonimna djevojka, koja je već pristala biti djeveruša svojoj prijateljici na vjenčanju. Nakon toga primila je elektronsku poruku u kojoj se traži bojanje kose.

Djeveruša je odbila obojiti svoju prirodnu crvenu boju kose na zahtjev mladenke te tako izazvala pomutnju na društvenim mrežama.

'Ti ćeš naravno trebati obojiti kosu za taj dan, odvest ću te kod svoje frizerke i pokriti trošak,' napisala je mladenka u elektronskoj poruci, te tako iznenadila svoju prijateljicu, ali na neugodan način.

Djeveruša je na Redditu otkrila da je ona jedina prirodna crvenokosa, dok su sve ostale prijateljice i mladenka – brinete.

'Rekla sam joj da to ne želim učiniti, na što se mladenka uzrujala te rekla da će se moji crveni uvojci 'sukobiti' s odabranim bojama za vjenčanje. Uz to mi je objasnila da mladenka ima pravo odlučiti o bilo kojem dijelu izgleda svojih djeveruša.'

Iako je djeveruša odlučila da neće obojiti kosu, zatražila je mišljenje Redditovih korisnika. Većina se složila da je riječ o nerazumnom zahtjevu kojeg ne treba poslušati, te su napisali kako se nadaju da će priča doći do mladenke i urazumiti je.

Zanimljivo, nakon što je priča planula na društvenim mrežama cijela tema i svi komentari uklonjeni su s Redditovih stranica bez ikakvog objašnjenja.

Biste li drastično promijenili svoj izgled zbog zahtjeva mladenke?

glasova:

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju