Tko je Meghan Markle? To je pitanje koje su mnogi postavili kada je Kensigntonska palača službeno potvrdila da je ona nova djevojka princa Harryja

Britanski mediji posljednja dva mjeseca ne prestaju analizirati život Meghan Markle, nove djevojke princa Harryja. Neki napisi povrijedili su brižnog princa zabrinutog za odabranicu svog srca pa je preko glasnogovornika palače poslao poruku javnosti.

Tko je Meghan Markle? To je pitanje koje su mnogi postavili kada je Kensigntonska palača službeno potvrdila da je ona nova djevojka princa Harryja

Princ Harry je zabrinut za sigurnost gospođice Markle i duboko razočaran zbog toga što je ne može zaštititi. Smatra da gospođica Markle ne bi trebala biti izvrgnuta ovakvoj oluji u ovoj fazi njihove veze. On zna da će komentatori sada reći kako je to cijena koju mora platiti i da je sve ovo dio igre. On se s time ne slaže. Ovo nije igra – ovo je njezin i njegov život. Princ zna da je izdavanje ovakve izjave neobično, ali nada se da će dobronamjerni ljudi shvatiti zašto je osjetio potrebu za javnom reakcijom, poručili su iz Kensingtonske palače.

Njegova izjava uistinu je bila nezamisliv potez bez presedana jer je poznato da članovi kraljevske obitelji u javnosti ne smiju razgovarati o svojim vezama, osim kada to odobri Buckinghamska palača.

TKO JE DJEVOJKA ZBOG KOJE JE PRINC HARRY NAPRAVIO NEZAMISLIVO?

Meghan je rođena 1981. godine u Los Angelesu. Diplomirala je glumu i međunarodne odnose na sveučilištu Northwestern, a od tada vješto balansira između glumačke karijere i humanitarnog rada. Ulogu u seriji "Suits" zahvaljujući kojoj je stekla veliku popularnost diljem svijeta dobila je 2011. godine, a u međuvremenu je lansirala i svoju lifestyle stranicu "The Tig".

Iza sebe ima kratki brak s producentom i talent menadžerom Trevorom Engelsonom, a Harryja je upoznala u svibnju ove godine na paraolimpijskim sportskim igrama Invictus. Izvori kažu da je između njih odmah zaiskrilo, a javnost je saznala za njihovu vezu nakon nekoliko mjeseci hodanja u tajnosti, nakon što je Meghan upoznala većinu članova kraljevske obitelji.

MOŽE LI MEGHAN NADMAŠITI CATHERINE MIDDLETON?

Dobro upućeni izvori upoznati sa strogim pravilima Buckinghamske palače tvrde kako je Harryjevo pismo javnosti dokaz da je princ već zaprosio Meghan ili to uskoro namjerava napraviti. Svoju teoriju pravdaju činjenicom da je kraljica Elizabeta II. svom unuku dozvolila takvo javno izražavanje emocija, što je inače strogo zabranjeno.

Nije dugo trebalo da britanski mediji povuku paralelu između Meghan i Catherine Middleton jer bi udajom za princa Harryja glumica mogla postati još jedna pučanka u kraljevskoj lozi. Ako se to dogodi, svojim stilom sigurno će unijeti malo svježine u modno uštogljenu kraljevsku obitelj.

Britanci sve češće kritiziraju modne odabire vojvotkinje od Cambridgea koja se rijetko usudi riskirati i odjenuti nešto suprotno pravilima Palače, a kada to ipak napravi, na njezin račun stižu samo komplimenti oduševljene javnosti.

U galeriji pogledajte modna izdanja Meghan Markle i sami procijenite može li u modnom smislu nadmašiti Catherine Middleton.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju