Uz PIK Šunku u ovitku i PIK Kuhanu šunku sa samo 2% masnoće lako je biti i sit i fit. Nježan okus i prepoznatljiva sočnost, čine PIK šunke idealnim jelom za sve koji žele uživati u hrani bez grižnje savjesti.

 Ako aktivno vježbate ili ste pak uvijek u žurbi i pod stresom, važno je da svakog dana ispunite svoje potrebe za bjelančevinama. Uz 85 do 100 grama PIK šunki (Šunka u ovitku i Kuhana šunka), polovicu dnevnog unosa riješit ćete u jednom brzom i sočnom doručku, večeri ili međuobroku. A najbolje od svega? PIK Šunka u ovitku i PIK Kuhana šunka u sebi sadrže samo 2% masnoće, zbog čega će vam briga o vlastitom zdravlju i formi biti lakša.

Ručno obrađene s puno pažnje

PIK-ove šunke izrađuju se od biranih, najkvalitetnijih komada svinjećeg buta, a sav višak masnoće uklanja se ručno i s puno pažnje. Zbog toga su ove šunke idealan odabir za sve one koji žele jesti kvalitetno, ali ne žele kompromis kad je u pitanju okus. Šunke će najbolje doći do izražaja u sendviču, osvježavajućim salatama, kajgani ili pak tjestenini, a ulovite li sami sebe kako u ponoć stojite pred hladnjakom, bez grižnje savjesti posegnite za kojom šnitom.

Bez suvišnih dodataka

Osim što sadrže samo 2% masnoće, u PIK šunkama se ne nalaze pojačivači okusa, umjetna bojila, gluten ni soja, a imaju i smanjen udio soli od 25%. Uživajte stoga u nadaleko poznatom i prepoznatom okusu PIK šunki dok doručkujete, kad trebate nešto brzinski prigristi ili ako poželite lagan, a zasitan večernji obrok.

Najbolji omjer cijene i kvalitete

Zbog samo 2% masnoće koju sadrže, PIK Šunka u ovitku i PIK Kuhana šunka predstavljaju najbolji izbor za svaki stil života i svako doba dana, ali i najbolji omjer cijene i kvalitete - što potvrđuje i BestBuy oznaka koju nose! Pronađite ih na odjelima delikatesa, u ovitku ili pak narezane i spremne na policama dućana. Uživajte bez grižnje savjesti jer znate da je uz PIK šunke lako biti i sit i fit.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju