Vrhunski profesionalci sektora za šminku showa 'Tvoje lice zvuči poznato' ove nedjelje napravili su nevjerojatnu transformaciju koja je sve ostavila u čudu. Donosimo kratki presjek emisije koja je oduševila mnoge

 Totalno neprepoznatljiva Renata Sabljak izazvala je opće iznenađenje i sa samim izgledom te naravnom izvedbom megahita 'Forget You' Cee Lo Greena te odnijela svoju prvu pobjedu u showu.

Kao pobjednica, Renata je odabrala Centar za nestalu i zlostavljanu djecu iz Osijeka kojemu će Nova TV u njezino ime donirati iznos od 10 tisuća kuna.

Maja Posavec našla se među istaknutima, pa ju je tako prozvao 'neopjevanim herojem ovog natjecanja'. Maju smo gledali kao Danijelu Martinović, tadašnju pjevačicu Magazina s pjesmom 'Svileni'.

Marvin Gaye s pjesmom 'Sexual Healing' pokazao se kao savršen pogodak za Luku BulićaSaša Lozar još jedanput je svojim nastupom oduševio žiri. Nastupio je kao Rod Stewart s pjesmom 'Do Y'a Think I'm Sexy'.

Dušana Bućana smo gledali kao pjevača grupe Cameo s pjemsom 'Word up', Maju Šuput kao Ricky Martina s pjesmom 'Maria', a Ivana Marić utjelovila je pjevača grupe Gazde i s pjemom 'Ja pijem da zaboravim'. Zasigurno najurenebesniji nastup imao je Ivan Šarić kao Nicki Minaj s pjesmom 'Super Bass'.

Sljedeća emisija ujedno je i polufinale druge sezone showa u kojoj ćemo vidjeti kojih četvero natjecatelja će se boriti za laskavu titulu drugog pobjendnika showa 'Tvoje lice zvuči poznato':

- Luka Bulić će biti Maju Šuput,

- Maja Šuput će biti Justin Bieber,

- Ivan Šarić će biti Shania Twain,

- Dušan Bućan će biti Marina Perazić,

- Maja Posavec će biti Kim Wilde, 

- Ivana Marić će biti Rihanna,

- Saša Lozar će biti Arethu Franklin,

- Renatu Sabljak će biti Shakira.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju