Korisne stvarčice koje nam olakšavaju život uvijek dobro dođu. Iako možda za njih do sada nismo ni znali da postoje, one su tu kako bi našu svakodnevicu učinile lakšom, mirišljavijom i jednostavnijom. Sastavili smo listu dobrih ulova iz dm-a koje će svatko od nas poželjeti imati već danas.

Profissimo čarobna spužvica za čišćenje Profissimo čarobna spužvica za čišćenje Foto: Nova Studio

Čarobna spužvica za čišćenje
Mrlje s odjeće, obuće, svih oblika tekstila, pa čak i one na glatkim površinama poput parketa, zadaju nam glavobolje. Koliko god puta prali, trljali i močili, tvrdokorne mrlje ponekad jednostavno ne žele dolje. O čarobnoj Profissimo spužvici za odstranjivanje tvrdokorne nečistoće i mrlja pisalo se već mnogo puta jer u ženskim krugovima uživa popularnost kao niti jedna druga stvar u kućanstvu. Od nje se nijedna mrlja ne može sakriti, pa čak ni one na zidovima. Dovoljno ju je malo namočiti i lagano istrljati mrlju te je pustiti da se osuši.

Denk Mit osvježivač tekstila Denk Mit osvježivač tekstila Foto: Nova Studio
Miris za pokućstvo
Kauči, fotelje, tapecirane stolice i drugi tekstilni namještaj često nakon nekog vremena izgube svoju svježinu. Tim namještajem koristimo se svakodnevno, a nerijetko na njega padnu i dijelovi hrane čiju mrlju možda i možemo ukloniti, ali miris ne. Denk Mit osvježivač tekstila zato je pravi superjunak jer on uklanja neugodne mirise s tekstilnog namještaja, ali i ostalog tekstila poput tepiha i zavjesa koje ne peremo toliko često. Bitno je samo pošpricati tkaninu tako da bude vlažna i ostaviti je da se malo posuši. Osvježivač je vrlo jednostavan za korištenje, a ostavlja dojam svježeg i novog namještaja kao da je netom donesen iz trgovine.

Denk Mit osvježivač za kantu za smeće Denk Mit osvježivač za kantu za smeće Foto: Nova Studio
Osvježivač za kantu za smeće
Kada je spravimo, hrana miriše fantastično, no otpaci koje ostavljamo na tanjuru i koji završavaju u smeću znaju imati neugodan miris po kojem se može osjetiti cijela kuća. Kako nam je ponekad teško baciti vrećicu koja nije napunjena do kraja, iz smeća se često znaju širiti razni miomirisi zbog kojih kantu za smeće otvaramo s gađenjem. U dm-u imaju zanimljivo rješenje koje može pomoći kada je u pitanju neugodan miris – Denk Mit osvježivač za kantu za smeće koji se zalijepi za unutrašnji dio poklopca. Ovaj dezodorans za smeće neutralizira neugodne mirise, a njegovo ćemo djelovanje osjetiti gotovo punih pet tjedana.

Profissimo okrugli papir za pečenje Profissimo okrugli papir za pečenje Foto: Nova Studio
Papir za pečenje za okrugli kalup
Za one koji rade kolače i torte, papir za pečenje neizostavan je dio njihove kuhinje. I dok kod običnih, četvrtastih kalupa s njim nemamo problema, kada su u pitanju oni okrugli, papir moramo rezati kako bismo ga prilagodili njegovu obliku. Svi ljubitelji slastica bit će sretni što to više neće morati raditi jer u dm-u postoji papir za pečenje namijenjen baš okruglim kalupima. Profissimo papir za pečenje dolazi u pakiranju od deset komada za kalupe promjera 26 – 28 cm. Uz njega će spravljanje torti biti lako kao od šale.

Profissimo mreža za prozore Profissimo mreža za prozore Foto: Nova Studio
Mreža za prozore
Insekti nam tijekom ljeta ne daju mira. Od komaraca, muha, osa i drugih dosadnih napasti možemo se boriti jedino natjeravanjem po kući sve dok ne izađu kroz prozor ili pak raznoraznim sprejevima i aparatima čiji ih miris tjera van. Najbolju zaštitu mogu pružiti komarnici na prozorima čije nas postavljanje može ostaviti praznih džepova. Za one koji nisu dubljih džepova postoji alternativno rješenje iz dm-a – Profissimo mreža za prozore. Ona će imati jednak učinak kao i komarnik, a prikladna je za sve klasične veličine prozora. Lako se učvršćuje za okvir prozora samoljepljivom vrpcom koju je nakon ljeta vrlo lako ukloniti.

Svoje proizvode po trajno dobrim cijenama možete nabaviti u svojoj obližnjoj dm prodavaonici koja je dom svih stvari koje nam olakšavaju svakodnevicu i čine život ljepšm i jednostavnijim. Cijene proizvoda su trajne, odnosno neće se mijenjati minimalno četiri mjeseca. dm svojim markama neprestano diže standard života na sasvim novu razinu kako bismo se u svome domu osjećali lijepo i ugodno.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju