Konjička utrka Royal Ascot jedno je od najprestižnijih britanskih društvenih događanja u Velikoj Britaniji na kojem se svake godine pojavljuju i članovi kraljevske obitelji

Britanska kraljevska obitelj i članovi visokog društva sljedećih nekoliko dana uživati će na konjičkoj utrci Royal Ascot.

Prvi dan ovog prestižnog događanja nije propustila ni vojvotkinja od Cambridgea koja je očekivano plijenila pažnju svojim modnim odabirom.

Nosila je bijelu čipkastu haljinu modne kuće Alexander McQueen u kombinaciji s Gianvito Rossi "nude" salonkama, torbicom brenda Loeffler Randall i nezaobilaznim šeširom koji su zaštitni znak Royal Ascota.

Ovom izdanju teško je naći zamjerku, ali Britancima je to ipak uspjelo. Ovaj put malo su joj zamjerili nošenje – mrežice za kosu.

Vojvotkinja je imala elegantnu punđu koju je zaštitila mrežicom, a njezinim sunarodnjacima to je poprilično staromodan dodatak koji nije primjeren mladoj ženi poput nje.

"To nije ni za bakice, a kamoli za 35-ogodišnjakinju", komentirala je jedna korisnica Instagrama dok je druga zaključila da "vojvotkinja ima prekrasnu kosu i šteta je što nosi tako zastarjele frizure".

S druge strane, nekima mrežica uopće ne smeta jer je gotovo nevidljiva, a za punđu vojvotkinje imali su samo komplimente.

Koristite li mrežicu za kosu?

glasova:

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju