Pred nama je jesen- sezona u kojoj dizajneri predstavljaju nove kolekcije, najavljuju trendove koji će zavladati modnom scenom i upravo je zato trendseteri s nestrpljenjem čekaju.

Galerija PR PR PR +4 Guess baloner, cijena 1521.97 kn 202 eur

Možemo se složiti da su jesenske kolekcije uvijek prepune odličnih modnih komada i dodataka, a ove godine izađite iz svoje zone komfora uz pomoć brenda Guess. Pojam too cool for school označava način na koji se mogu impresionirati drugi, a ako se koristi u modnom smislu, odnosi se na osobu koja je vrlo fashion i samopouzdana. Donosimo nekoliko prijedloga za trendi outfite u kojima ćete uživati.


SVI POGLEDI UPERENI U VAS

PR PR Foto: PR
Ove jeseni istaknite se uz pomoć cool uzoraka. Zebra uzorak i dalje je veliki favorit među influencericama, a odlično se kombinira na baš sve kombinacije. Guess torbica super je opcija za izlazak u kombinaciji s haljinom, ali možete ju uklopiti i u svakodnevni ležerniji outfit jer će ga podići na višu razinu. Popularne satenske košulje dolaze u raznim bojama, a retro uzorak samo je za one najhrabrije koji se ne boje istaknuti u masi. Košulju spojite s trendi trapericama trapez kroja, a cijeli outfit upotpunite efektnim bijelim čizmama. Iako je baloner statement komad koji ne izlazi iz mode, istovremeno može biti odličan izbor ako preferirate upečatljivije modne dodatke koje možete kombinirati na njega.


COOL ZA SVAKI DAN

PR PR Foto: PR
Ljubiteljice ležernijih kombinacija uz pomoć Guess komada također mogu kreirati cool outfite u kojima će se osjećati samouvjereno u svakoj prilici. Hlače visokog struka i ženstveni body poslužit će vam za poslovni sastanak ili pak odlazak na spoj. Ovim komadima istaknut ćete svoju liniju, a za modne dodatke odaberite torbicu ili čizme s decentnim zlatnim detaljima. Jesen može biti i dovoljno topla pa su kvalitetne i trendi tenisice uvijek dobar odabir. Za hladnije dane obavezno morate imati i traper jaknu koja će se uklopiti na svaki outfit, a Guess ruksak ili čarape s logom osigurat će vam dovoljno upečatljivu kombinaciju uz koju ćete se osjećati totalno cool.


Inspiraciju za outfite u kojima ćete sigurno biti too cool for school, pronađite u Guess, Guess Accessories, Fashion&Friends store-u ili online na www.fashionandfriends.hr

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju