Uredna kosa stilizirana u frizuru jedna je od osnova lijepog izgleda svake žene. No isto tako svaka će žena priznati kako nije u situaciji svaki dan svojim pramenovima kose priuštiti poseban tretman, štoviše zbog nedostatka vremena češće su situacije u kojima tražimo brza rješenja za neopranu kosu. Predlažemo upravo takvih 5 frizura koje više 'vole' kosu dva dana nakon pranja

Niz puta smo se uvjerile kako određene frizure više vole kosu koja nije netom oprana, naime prirodna ulja iz vlasi koja se opuštaju dva dana nakon tretmana pranja često nam idu u prilog.

Takvu kosu naravno nećemo pustiti da slobodno pada, jer takva otkriva upravo ono što želimo prikriti – nedostatak sjaja i svježine.

Kosa vezana u zalizani visoki pomalo razbarušen visoki rep, punđa na vrhu glave, pramenovi na prednjoj strani iznad čela obuhvaćeni ukosnicom, ležerna riblja kost iz repa i punđica vezana iz prednjih pramenova, top su pet frizura za neopranu kosu.

Za svaku od njih potrebno je izdvojiti tek petnaestak minuta, a od rekvizita spretne ruke, nekoliko ukosnica i lak ili pjenu za kosu.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju