O nekim cipelama rasprava gotovo da i nema. Na primjer, obične salonke. Ništa im se ne može zamjeriti, prikladne su za većinu prigoda i jednostavno obožavane.

Galerija +0 Katie Holmes u japankama s visokom potpeticom

Sve ljubiteljice štikli u ormaru imaju barem salonke, a svoju kolekciju cipela ubacile su ih čak i dame koje ne vole nositi štikle, ali trebaju jedan par elegantnije obuće.

Salonke su klasična cipela i zato je univerzalno prihvaćena, ali sezonski trendi modeli ne nailaze na takvo odobravanje.

Među sandalama koje u posljednje vrijeme izazivaju podijeljeno mišljenje definitivno su japanke s potpeticom.

Ova kombinacija štikli i omiljenih ljetnih natikača najviše se svidjela trendsetericama i modnim influensericama, ali ostale dame nisu ih prihvatile s istim oduševljenjem. Osim modela s potpeticom, dostupni su i oni s platformom.

  Obožavane štikle leptirice Sophije Webster Kakve ljepotice! 20 štikli o kojima žene još uvijek sanjaju

Slika nije dostupna Svi su ludi za njima: Slavne dame u natikačama koje i Hrvatice obožavaju

Hibridni modeli obuće više nisu ništa neobično, ali jednostavno se ne uspijevaju približiti kategoriji klasika.

Osim japanki s visokom potpeticom, tu su i sandale s remenčićima inspirirane japankama koje također često viđamo na Instagram profilima influenserica, ali ne i u street style kombinacijama ostalih žena.

Japanke s visokom potpeticom...

glasova:

Ništa iznenađujuće s obzirom na to da ovaki modeli možda jesu efektni, ali definitivno nisu najpraktičniji za klasične dnevne obaveze ili odlazak na posao.

Za kavu s prijateljicama ili večernji izlazak – zašto ne?

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju