Zima nam se približava, a s njom i sezona nošenja najtoplijih odjevnih komada. U tu skupinu ulazi i sva odjeća napravljena od raznih vrsta pletiva.

Galerija Missguided, 7 EUR New Look, 23,24 EUR Bershka, 27,99 EUR +11 Pull & Bear, 29,99 EUR

Među najpopularnijim pletenim zimskim komadima definitivno su puloveri. Udobni su, svestrani i gotovo nezamjenjivi tijekom hladnih mjeseci. Ako pak odaberete predimenzionirane modele, automatski ste dobili i odličnu zamjenu za haljine.

Puloveri izgledaju fantastično u kombinaciji s visokim čizmama Puloveri izgledaju fantastično u kombinaciji s visokim čizmama (Foto: Profimedia)

Duži i širi puloveri idealan su 2 u 1 komad praktične naravi jer ih bez problema možete nositi i samostalno, a ne samo uz hlače, suknje ili haljine.

Reserved, 32,99 EUR Reserved, 32,99 EUR (Foto: Reserved)

Posebno dobro izgledat će u kombinaciji s visokim čizmama iznad koljena koje su se vratile u modu, ali i u kombinaciji s gležnjačama ili salonkama, uz obavezan dodatak debljih najlonki.

Stradivarius, 29,99 EUR Stradivarius, 29,99 EUR (Foto: Stradivarius)

Najtraženiji su modeli u neutralnim bojama poput sive, crne i bež, ali za posebne prigode slobodno odaberite varijante ukrašene blještavim aplikacijama ili šljokicama.

Bershka, 27,99 EUR Bershka, 27,99 EUR (Foto: Bershka)

Nosivi klasici: Šest modela haljina koje Parižanke ne skidaju sa sebe ove sezone Pletena haljina Haljina od trapera Haljina s cvjetnim uzorkom +3 Slip haljina

10 savršenih haljina za zimu koje odlično stoje svima Pletene haljine s dolčevita ovratnikom najtopliji su izbor za kasnu jesen i zimu Bershka haljina, 29,99 eura Mango haljina, 49,99 eura +7 C&A haljine, 24,99 eura

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju