Najuzbudljiviji petak u životu svakog kupca je upravo ovaj koji nam se približava 23. studenog, a ako kojim slučajem ne znate gdje uhvatiti dobre popuste – mi znamo!

  Galerija Crni petak Stone Legend CopperLUX Delimano, prije 199,90 kn, sada 99,95 kn Jastuk Eucalyptus Dormeo, prije 299,95 kn, sada 119,95 kn +2 Nadmadrac Hero Dormeo, prije 699,90 kn, sada 279,95 kn

Black Friday praksa dolazi iz SAD-a, gdje ovaj shopping dan slijedi blagdan Dana zahvalnosti, a i obilježava početak kupovine poklona za Božić. Velika većina brendova odlučila je cijene svojih artikala spustiti, a često se kupuju stvari koje nisu neophodne samo zato jer su snižene do vrtoglavih 90 posto.
Fenomen crnog petka polako postaje i dio naše shopping tradicije, a povoljne cijene svake godine su sve bolje i bolje.

Na ovogodišnji Crni petak brojni su brendovi spustili cijene i bogatom ponudom mame građane, čak i danima prije samog početka velikih sniženja.

Za vas smo pronašli popuste koji zaista odgovaraju definiciji Crnog petka, a pritom smo odabrali stvari koje ćete imati godinama te ih možete gledati kao dobru investiciju.

Zdravlje
Živimo u vrijeme u koje se ne cijeni san i odmor. Spavanje se doživljava kao nešto što se mora odraditi, između svih ostalih obveza koje imamo tokom dana. Srećom u kvalitetan san ipak možete uložiti. Primjerice dobar nadmadrac i odličan jastuk imat ćete godinama, a razlika u kvaliteti života je brzo vidljiva. Za sve koji se žele pošteno odmoriti, Hero nadmadrac, izrađen od je od najkvalitetnije Ecocell pjene omogućit će savršenu udobnost i odličnu potporu vašoj kralježnici kako i jastuk Eucalyptus. Oba artikla će se ovog petka moći nabaviti po 60 % jeftinijoj cijeni. Idealna je prilika iskoristili ovakvu vrstu shoppinga kako bi ste kako bi poboljšali kvalitetu života.

Higijena
Kupnjom Wellneo Premium epilatora za 80% manji iznos (s 299,90 na 59,98 kuna ), imat ćete dvostruku korist. Osim što ćete se riješiti neželjenih dlačica, ovaj odličan uređaj će vas poštedjeti čestih odlazaka na kozmetičke tretmane za koje bi ste izdvajali značajnu sumu novaca.

Kuhanje
Kuhinjsko posuđe i pribor jedne su od najvažnijih stvari koje trebamo kada započinjemo pripremu namirnica. Veliki kulinarski majstori u svojim kuhinjama imaju kvalitetno posuđe, jer znaju kako kuhanje s njima štedi i vrijeme i novac. Prilikom odabira treba procijeniti najbolje i najčvršće, ali i materijal izrade koji sprječava lijepljenje namirnica. Upravo to odlikuje CopperLUX multifunkcionalnu posudu, ali i cijela linija posuđa Stone Legend Flamenco poput, woka, grill tava, lonci s poklopcima. A njih ćete moći ugrabiti u 50% cijene.

Moda
Nije tajna kako mnogi kupci najčešće ciljaju na odjevne komade koje mogu kupiti na Crni petak. TopShop vam nudi i modnu uštedu gdje ćete se moći počastiti odličnim modelom popularnih Walkmaxx visokih tenisica koje ćete moći ugrabiti za čak 70% manju cijenu i platiti ih oko 150 kuna.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju