Često se znamo diviti efektnim torbama koje viđamo na zagrebačkoj špici, ali dubrovačka špica za njom nimalo ne zaostaje po pitanju sjajnih dizajnerskih modela koje bi mnoge dame rado vidjele u svojim ormarima.

Galerija Torba Snapshot Marca Jacobsa Torba Snapshot Marca Jacobsa Torba Snapshot Marca Jacobsa u dubrovačkom street style izdanju +8 Golden Goose tenisice

Jedna od njih definitivno je torba Marca Jacobsa pod nazivom Snapshot. Prepoznatljiv simbol s dva spojena velika slova J razlog je zbog kojeg se ova torbica lako primjećuje.

Jacobsov model Snapshot lasniran je u kolekciji za proljeće/ljeto 2016. Jacobsov model Snapshot lasniran je u kolekciji za proljeće/ljeto 2016. (Foto: Profimedia)

Napravljena je od kože, ima dva veća pretinca koja se zatvaraju patentnim zatvaračem i jedan vanjski mali džep. U originalu dolazi u paru s dugačkim podesivim remenom koji se također može i odvojiti od modela pa torbica postaje ručna.

Torba Snapshot Marca Jacobsa Torba Snapshot Marca Jacobsa (Foto: Farfetch)

Međutim, u kampanji za jesen/zimu 2022. godine, Marc Jacobs predstavio je varijantu Snapshot torbice s kraćim remenom zbog kojeg se torbica može nositi na ramenu, ali ne i preko njega.

Upravo je taj model, u efektnoj hot pink nijansi, na dubrovačkoj špici nosila jedna zgodna mlada dama. Torbica je razigrala tople odjevne komade u sivim nijansama i možda bi ostala glavna zvijezda ove kombinacije da nije bilo jednako efektnih tenisica.

Torba Snapshot Marca Jacobsa u dubrovačkom street style izdanju Torba Snapshot Marca Jacobsa u dubrovačkom street style izdanju (Foto: Bozo Radic/Cropix)

Naša današnja street style zvijezda nosila je model brenda Golden Goose koji je godinama popularan i među stranim i domaćim trendsetericama. Osnovali su ga Alessandro Gallo i Francesca Rinaldo, dizajneri iz Venecije, a njihovi efektni modeli prepoznatljivi po aplikaciji u obliku zvijezde ubrzo su postali pravi hit.

Golden Goose tenisice Golden Goose tenisice (Foto: Lyst)

Mlada dama za sebe je odabrala model sa srebrnim šljokicama i kopčanjem na čičak iz njihove Old School linije.

Šljokičaste Golden Goose tenisice, ali u zlatnoj boji, prošle godine nosila je i Leonarda Lončar, jedna od modno najodvažnijih Hrvatica.

Šljokičaste Golden Goose tenisice u dubrovačkom street style izdanju Šljokičaste Golden Goose tenisice u dubrovačkom street style izdanju (Foto: Bozo Radic/Cropix)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju