Otkako je postala zaručnica princa Harryja, svjetski mediji pažljivo prate svaki korak Megan Markle. Njezine modne kombinacije žele kopirati brojne dame iz cijeloga svijeta

Galerija Meghan Markle Meghan Markle - 3 Meghan Markle - 1 +4 Torba Meghan Markle iz Strahberryja
Meghan Markle
u kratkom je vremenu postala modna ikona čiji stil žele kopirati brojne dame. Dokazala je to i prilikom prvog službenog pojavljivanja s princem Harryjem u Nottinghamu gdje je zablistala u elegantnom tamnoplavom kaputu.

U rukama je nosila torbu škotskog branda Strathberry u tamnoplavoj boji te nijansama vanilije i burgundca, a koja se nakon njezina pojavljivanja rasprodala preko interneta za samo 11 minuta. Meghan Markle - 2 Torba Meghan Markle iz Strahberryja Foto: www.strathberry.com
Torba dimenzija 29,5 x 24 x 12,5 centimetara napravljena je od najfinije teleće kože, a podstavljena je nježnom tkaninom od mikrovlakana. Ima dva unutarnja džepa, podesiv remen te je teška u prosjeku oko 0,8 kilograma.

Riječ je o modelu koji se prodavao u luksuznim trgovinama po cijeni od 4300 kuna. Posljednji komad spomenute torbice dan je na aukciju na eBayu gdje je jučer postigao gotovo četiri puta višu cijenu, odnosno prodan je za 15.100 kuna.

Cijeli iznos od prodaje torbice bit će uplaćen udruzi The Terrence Higgins Trust koja se bori protiv AIDS-a te promiče seksualno zdravlje u Ujedinjenom Kraljevstvu, a čiji rad podupire i buduća vojvotkinja Meghan Markle. Meghan Markle - 1 Meghan Markle s princom Harryjem u Nottinghamu (Foto: Profimedia.hr)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju