Torbe su najpopularniji modni dodatak koji u trenu može osvježiti i najjednostavniji stajling. Želite li uživati u blagodatima jeseni i prigrliti darove prirode pretočene u zanimljivu modnu igru, donosimo 10 torbi u jesenskim bojama od 149 do 6.000 kuna


Na spomen jeseni prvo na što pomislimo je odlazak sunčanih dana, kiša i sivilo. No ovo godišnje doba sa sobom donosi puno više, posebno kada je riječ o bojama.

Darovi prirode nalaze se svugdje oko nas, a želite li ih uočiti, sve što trebate učiniti je osvrnuti se oko sebe i uživati u ljepoti. Krošnje drveća su ukrasile stotine nijansi crvene, zelene i žute boje, dok na tržnicama vlada prava rapsodija boja i mirisa za što su zaslužni kesteni, jabuke, mandarine i bundeve.

>> Željet ćete sve! 10 torbi koje izazivaju 'zazubice'

No jesenske boje ne nalaze se samo u prirodi. Njihova čarolija pretočena je i u modne dodatke kojima vladaju torbe. Velike i male, elegantne i ležerne, torbe i torbice savršen su detalj koji u trenu može osvježiti svaki stajling.

Prošetali smo trgovinama i sakupili najljepše torbe u jesenskim bojama od 149 do 6.000 kuna, koje će 'pokidati' kišne oblake i u razbuditi svaki jesenski look.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju