Štikle su obuća koja svakom stajlingu može podariti snažnu dozu elegancije i seksepila. No ovaj komad ne morate nositi uz haljine i suknje, već ih iskombinirajte uz vječne traperice. Želite li isprobati ovaj čarobni duo donosimo 5 modela traperica koji najviše vole štikle

Skinny model
Skinny traperice trenutno su najpopularniji model, a mogu se kombinirati uz gotovo svu obuću za bilo koje godišnje doba. Pronađite kroj čija duljina nogavice ne prelazi gležnjeve te na kojem je donji dio nije preusk već prati liniju noge.

Trapezice
Retro traperice širokih nogavica velike su ljubiteljice štikli. Uz njih će se savršeno uklopiti one s elegantnom potpeticom, ali i debelom te punom petom. Važno je da nogavice budu dovoljno dugačke da pokrije cijelu potpeticu jer u protivnome efekt neće biti isti.

Skinny traperice trenutno su najpopularniji model, a mogu se kombinirati uz gotovo svu obuću za bilo koje godišnje doba

Cigareta kroj
Cigareta kroj dosegao je svoj vrhunac. Danas traperice ovog tipa možete pronaći u raznim stilovima, a mi vam preporučujemo onaj trenutno najmoderniji. Riječ je o nešto širem kroju kori prati liniju noge, a koji će izgledati puno zanimljivije ako zavrnete nogavice i potpuno pokažete trendi štikle.

Ravne traperice
Vječni ravni kroj nogavica proteklih je godina bio nepravedno zanemaren. No vratio se na velika vrata i dosegao svoj vrhunac. Ovaj kroj prati liniju noge i savršeno se stapa sa štiklama te ih stavlja u prvi plan.

Boyfriend jeans
Popularni šlampavi kroj traperica s nevjerojatnom lakoćom se stapa sa štiklama te, ako se kombinira s pravim komadima odjeće može izgledati otkačeno i trendi. Pronađite kroj koji najbolje opisuje vašu građu tijela i iskombinirajte ga uz kožnatu jaknu, vestu i omiljene cipele na visoku potpeticu.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju