Sedamdesete su godine čije modne trendove jednostavno ne želimo zaboraviti. Jedan od njih svakako je onaj koji se veže uz traperice, točnije uz model širokih, zvonolikih nogavica popularnog naziva trapez. Donosimo 3 stajlinga kojima vladaju najpopularnije traperice


Vječne trapezice
svako toliko vraćaju se na police trgovina, a ova sezona zaželjela im je srdačnu dobrodošlicu. Ovaj kroj obožavaju i brojne poznate ljepotice, a jedna od njih iskombinirala ih je na vrlo jednostavan, ali zanimljiv način.

Sara Carbonero je španjolska sportska novinarka i djevojka poznatog nogometaša Casillasa. Ova ljepotica omiljeni je par trapezica odabrala za jedno javno događanje, a iskombinirala ih je uz tanku dvobojnu jaknu i cipele od brušene kože.

S obzirom na to kako se trapezice slažu uz gotovo sve komade odjeće i mi smo potražili popularan kroj i posudili ga za tri stajlinga - dnevni, poslovni i večernji.

U galeriji fotografijama potražite proizvode iz naših trgovina i svoje omiljene trapezice uskladite uz vaš stil odijevanja.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju