Među 160 pasa koji u Skloništu za nezbrinute životinje Grada Zagreba u Dumovcu čekaju dom je i križani Cane Corso Margareta, zvana Megi koja bi najviše voljela postati nečija ljubimica i prijateljica za čitav život. Upoznajte Megi i možda ova crna ljepotica osvoji baš vaše srce

Galerija Ljepotica Megi u azilu Dumovec čeka svoj novi dom - 8 Ljepotica Megi u azilu Dumovec čeka svoj novi dom - 10 Ljepotica Megi u azilu Dumovec čeka svoj novi dom - 3 +5 Megi osvaja svojom ljepotom i slatkoćom Veliko tijelo, još veće srce i najveća maza - to je Margareta, od milja zvana Megi, impozantna dama koja će za 13 dana navršiti četiri godine i koja već godinu dana u azilu Dumovec čeka svoj novi dom. Megi je pas koji svakoga osvoji na prvi pogled i nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Idealan vlasnik za Megi je poznavatelj pasmine Cane Corso voljan raditi s Megi jer ona još mora naučiti bolje slušati naredbe. Upravo zbog potrebe da vlasnik nastavi intenzivno raditi s Megi, sklonište Dumovec osigurava mu besplatno pohađanje škole za pse

Njena veličanstvena pojava, ljepota, razigranost, živahnost i znatiželja jednostavno se ne zaboravljaju. U malom kavezu, ova križanka pasmine Cane Corso toliko nestrpljivo čeka svaku šetnju s volonterima da imate osjećaj kao da će progovoriti od sreće kada napokon dođete po nju! I tada kreće veselje - njuškanje, istraživanje, mirisanje zraka jer svi ti mirisi koje osjeti, Megi čine vrlo radoznalom njuškicom i ona bi najradije da cijeli dan može tako uživati u prirodi i otkrivati neke nove svjetove koje mi ljudi uzimamo zdravo za gotovo, ali za Megi oni su sve.

A kada se poželi odmoriti od hodanja, ova velika maza će leći na travu i čekati da je počnete češkati i maziti. I tada je Megi mirna, spokojna i sretna... Lijep je osjećaj promatrati Margaretinu sreću dok leži na mekanoj travi i uživa u svakom ljudskom dodiru, to su trenuci kada se vidi koliko Megi može biti dobra i divan kućni ljubimac.

Baš zato svako vraćanje u kavez ove pesice pune života, energije i znatiželje teško pada. Megi se mora vratiti u mali zatvoreni prostor, a ona bi toliko željela još trčati, njuškati, istraživati, maziti se, uživati na slobodi,... To je ono o čemu Megi sanja dok čeka slijedeću šetnju, a ti snovi postali bi za nju stvarnost svaki dan kada bi pronašla dom, poželjno s dvorištem, u kojem bi mogla provoditi vrijeme na zraku, a kada se zaželi topline i ljudskog dodira ušuškati se unutra sa svojim vlasnikom.
Ljepotica Megi u azilu Dumovec čeka svoj novi dom - 3 Megi obožava provoditi vrijeme s volonterima, ali najsretnija bi bila kada bi pronašla dom Foto: Ksenija Balta

Idealan vlasnik za Megi je također poznavatelj pasmine voljan raditi s Megi jer ona još mora naučiti bolje slušati naredbe te vlasnik koji bi joj mogao pružiti puno pažnje i ljubavi. Ova crna ljepotica traži vlasnika koji će s ponosom reći da ima psa kao što je Margareta.

Upravo zbog potrebe da vlasnik nastavi intenzivno raditi s Megi, sklonište Dumovec osigurava mu besplatno pohađanje škole za pse. Želite li Margareti pružiti topli dom i dobiti prijateljicu koja će vam biti neizmjerno zahvalna, nazovite azil Dumovec na broj 01 2008 354.
Ljepotica Megi u azilu Dumovec čeka svoj novi dom - 5 Megi osvaja svojom ljepotom i slatkoćom (Foto: Ksenija Balta)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju