Mnoge dame trudnoću doživljavaju kao period života u kojem im je najvažnija stavka prilikom odijevanja – udobnost. S druge strane, mnogo je i onih koje se ni u trudnoći ne žele odreći modnih igara i eksperimenata.

Galerija Ana Gruica Uglešić Severina Severina +5 Lana Gojak Bajt

To se posebno odnosi na dame s javne scene, koje zbog prirode svog posla češće prisustvuju raznim događanjima za koja se moraju odjenuti svečanije ili pak glamuroznije.

Ana Gruica Uglešić uistinu je izgledala glamurozno na otvaranju jednog splitskog lounge-bara 2015. godine. Za tu prigodu odjenula je dugačku usku haljinu s apstraktnim uzorkom.

Haljina bi sama po sebi bila vrlo upečatljiva upravo zahvaljujući uzorku, ali još jedan adut bio je prorez na leđima dodatno ukrašen tankim nanizanim lancima.

Ana Gruica Uglešić Ana Gruica Uglešić (Foto: Petar Glebov/Pixsell)

Na koncert "Hrvatske dive" koji se u listopadu 2011. godine održao u koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski došle su brojne poznate osobe, a među njima je bila i trudna Severina.

Njezin odabir za ovu svečanu prigodu bila je nenametljiva elegancija. Severina je nosila dugačku crnu haljinu s naglašenim rukavima, opasanu remenom koji je naglasio njezin trbuščić. Osim remena, od modnih dodataka istaknula se ručna torbica u bež nijansi, a Severinu je grijala krznena stola u smeđoj boji.

Zavirite u galeriju i pogledajte još svečanih trudničkih izdanja poznatih Hrvatica.

Severina Severina (Foto: Davorin Visnjic/Pixsell)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju