Muči vas hoćete li imati dovoljno toaletnog papira za vrijeme karantene ili izolacije zbog koronavirusa? Brigu bi vam mogla odagnati njemačka internetska stranica koja će izračunati koliko će trajati vaša zaliha.

I vrapci na grani već pjevaju da je toaletni papir postao najtraženija roba u doba pandemije koronavirusa koja je ljude globalno prisilila na boravak u kućama.

Internetska stranica Blitzrechner.de pomoći će vam da se uvjerite u to imate li ga dovoljno. Sve što morate je upisati s koliko rola raspolažete i koliko često odlazite na zahod.

Prilagodite postavke tako da upišete koliko se puta obrišete po jednoj nuždi, koliko listića role koristite po jednom potezu, koliko je članova obitelji u vašem domaćinstvu i koliko dugo planirate ostati kod kuće.

Slika nije dostupna Fenomen toaletnog papira: Što zapravo stoji iza pretjerane kupovine

Primjer:

Osobi koja raspolaže s 10 rola toaletnog papira i troši prosječnu količinu papira triput dnevno, zaliha bi trebala potrajati oko 53 dana. U preporuci stoji da je to 39 dana dulje od preporučene količine za 14-dnevnu karantenu.

15 tuš-kabina zbog kojih ćete zaboraviti na kadu u kupaonici Ideje za uređenje kupaonice s tuš kabinom - 1 Ideje za uređenje kupaonice s tuš kabinom - 12 Ideje za uređenje kupaonice s tuš kabinom - 9 +10 Ideje za uređenje kupaonice s tuš kabinom - 8

Web-stranica piše da je preporuka o korištenju toaletnog papira samo jedna u nizu njihovih aplikacija koje mogu izračunati razne dileme, poput primjerice kolika vam je količina mesa potrebna za jedan obrok, a može izračunati i datum rođenja djeteta. (Hina)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju