Naše radoznale čitateljice odlučile su isprobati svepopularniju kozmetiku bez parabena. U posljednjih mjesec dana testirale su koliko se proizvodi inspirirani prirodom razlikuju od svih koje su do sada isprobale. Donosimo vam njihove recenzije

Svaki je proizvod jedinstven, predivnog mirisa, a što je najvažnije – svi su prirodni i učinkovito rješavaju sve moje probleme s kosom i kožom, a cijene su iznimno povoljne u usporedbi s proizvodima koji nisu bez silikona, parabena i alkohola, rekla je Kristina nakon više od mjesec dana korištenja Adriona kozmetike. Mandarina, lavanda, maslinovo ulje te smilje u šarenim bočicama za svakodnevno uživanje u kapljicama mediterana oduševile su Anamariju: Mogu od „glave do pete“ biti okupana u istom očaravajućem mirisu, a jedina slatka briga je koji miris izabrati da me prati kroz dan.

Nakon višemjesečnog korištenja moja koža je vidno nahranjena, hidratizirana i glatka na dodir, rekla je Katarina koja je uz Adriona proizvode uspjela riješiti problem suhe kože: Formula je napravila pravu malu renesansu mojim bedrima sklonim keratoznim tvorbama, dok se predivan miris dovoljno dugo zadržava na mojoj koži tako stavljajući točku na i cijele njege.

Put od suhe do elastične i sjajne kože prošla je i Diana: Već sam proširila glas o prirodnim Adriona proizvodima. Neke su prijateljice i kolegice već ''navučene" na novu hrvatsku kozmetiku. Upite sam dobila i preko Instagrama gdje sam objavila par slikica. Adrionu bih preporučila svakom tko brine o svom tijelu, ali i zdravlju jer ono što nanosimo na kožu ulazi i u naše tijelo.

Preporučujem onima koji vole prirodnu kozmetiku i svjesno čuvaju svoje zdravlje i pridonose očuvanju prirode, onima koji vole naše autohtone mediteranske biljke i začine te onima koji imaju osjetljivu i zahtjevnu kožu, rekla je Kristina.

Nakon više od mjesec dana testiranja kozmetike bez parabena i Petra bi kolekciju preporučila prijateljima: Mislim da bi svatko našao nešto za sebe u širokoj lepezi Adriona proizvoda, i što se tiče pojačane potrebe za njegom tijela i kose i što se tiče pronalaska proizvoda koji su rađeni na prirodnoj bazi, bez dodatka parabena, keratina ili alkohola. Korištenje proizvoda inspiriranih prirodom za Karlu su bila otkriće: Ovo korištenje prirodne kozmetike otvorilo mi je neke nove poglede i nastavit ću s njima bez razmišljanja.

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju