Modele sandala s tankim remenjem i(li) vezicama sigurno ste već primijetili u ponudi trgovina, ali i na objavama poznatih trendseterica

Galerija

Modne blogerice i influenserice oduševljene su ovim sandalama koje na prvi pogled djeluju pomalo nespretno za nošenje, ali zato izgledaju vrlo efektno kada se dobro iskombiniraju.

Ovaj trendi model podijelio je žene. S jedne strane su one kojima su ovakve sandale problematične zbog uistinu tanašnih remenčića koje barem naoko jedva pridržavaju stopalo.

Sandale s tankim remečićima popularne su među trendsetericama
Sandale s tankim remečićima popularne su među trendsetericama (Foto: Profimedia)

To je samo za sjedenje, a ne za hodanje, jedan je od komentara s društvenih mreža. Neovisno o tome radi li se o modelu s visokom, srednjom ili niskom potpeticom, ovakve sandale definitivno nisu stvorene za dugotrajnu šetnju, pogotovo ne na velikim vrućinama zbog kojih se remenčići ili vezice lako urezuju u nogu.

S druge strane, to nimalo ne smeta pobornicama ovih sandala koje problem s urezivanjem najčešće rješavaju tako što prije nošenja malo napudraju stopala kako bi spriječile znojenje i prekomjerno trljanje remenčića.

Stradivarius, 199 kuna
Stradivarius, 199 kuna (Foto: Stradivarius)

Ne znam odakle ljudima to da ih je teško nositi. Meni su super udobne i nikad me još nisu nažuljale niti ispale s nogu, komentirala je obožavateljica ovih sandala.

Ankete

(8336) Sviđaju li vam se ovakvi modeli sandala?

rezultati povratak glasova480
rezultati

Bershka, 199 kuna
Bershka, 199 kuna (Foto: Bershka)