Sretnici koju su uživo gledali reviju modne kuće Versace na Milanskom tjednu mode kući su se sigurno vratili opijeni nostalgijom

Na Milanskom tjednu mode dogodio se trenutak za pamćenje. Naime, reviju na kojoj je Donatella Versace predstavila tribute kolekciju posvećenu svom pokojnom bratu Gianniju Versaceu, zatvorili su neki od najljepših i najboljih supermodela 90-ih.

Uz zvukove pjesme "Freedom! ‘90" Georgea Michaela i praćene ovacijama publike, pistom su prošetale Naomi Campbell, Cindy Crawford, Claudia Schiffer, Carla Bruni i Helena Christensen.

Ove dame bile su omiljeni modeli neprežaljenog dizajnera, a na reviji su bile odjevene u zlatne haljine poput onih iz legendarne kampanje za modnu kuću Versace koju je 1994. snimio cijenjeni fotograf Richard Avedon.

 

A post shared by The New York Times (@nytimes) on


U drugi plan bacile su Gidi Hadid, Bellu Hadid i Kendall Jenner, takozvanu novu generaciju supermodela oko koje se i dalje lome koplja.

 

Mnogi zaljubljenici u modu smatraju da one još uvijek nisu zaslužile taj naziv te da nemaju jedinstvenu karizmu poput Cindy, Helene, Naomi i ostalih legendarnih dama.

Jedino novo ime koje se ističe kao potencijalna buduća manekenska superzvijezda je Kaia Gerber. Kći Cindy Crawford također je nosila reviju i u njoj mnogi vide jedinu legitimnu nasljednicu supermodela 90-ih.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju