Sigurno poznajete barem nekoliko ljudi koji su na glasu kao vrlo osjetljivi, za tren postanu emotivni i treba im sekunda da se uvrijede zbog nečega. Prema astrologiji, toj skupini pripadaju svi vodeni znakovi. Upravo su oni na glasu kao najosjetljiviji, svatko na svoj način.

 

1. Ribe

Na spomen osjetljivih znakova, većina će se istog trena sjetiti riba. Njihova osjetljivost već je ušla u legendu. Ribe su vrlo emotivne i žive u svom svijetu, a kada ih izvučete iz tog svijeta, jednostavno se ne snalaze najbolje. Ne samo da ne skrivaju kada su povrijeđene nego će odmah započeti raspravu o tome zašto ste ih povrijedili, a suze će pritom teći u potocima.

2. Rak

Baš kao i ribama, i ovim horoskopskim znakom vladaju emocije. Međutim, za razliku od riba, rak neće previše raspravljati kada se osjeća povrijeđeno. Jednostavno će se povući u svoju ljušturu čim osjeti neku prijetnju svojoj emotivnoj stabilnosti.

Elegancija bez premca: Je li ovo stvarno najbolje odjeveni horoskopski znak? Vage vješto balansiraju između klasike i trendova U njihovim ormarima najviše su zastupljeni modni klasici Bež, bijela i crna - boje koje obožavaju horoskopske vage +8 Njihov stil karakterizira podvojenost - istovremeno vole i efektne i neutralne komade

Tvrdoglavost Četiri horoskopska znaka koja gotovo nikada neće priznati da su u krivu

3. Škorpion

Malo je onih koji će škorpione percipirati kao osjetljive zato što svoju povrijeđenost ne prikazuju na isti način kao ribe i rakovi te emocije njima vladaju na drugačiji način. Oni će je dobro sakriti i samo čekati svoju priliku da vam uzvrate istom mjerom. Škorpioni su vrlo intenzivni i stvarno im je potrebna sekunda da se uvrijede, ali kod njih nema previše mjesta za suze kao kod riba ili drame kao kod rakova.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju