Božić je najčarobniji dio godine. Blještave ulice pune veselog žamora, božićne pjesme, ukrašeni izlozi i okićene jelke stvaraju prekrasno praznično raspoloženje. Sve je svečano, a opet tako blisko i dobro poznato. Oko srca nam u tren postane toplo, baš kao kad smo bili mali. Odjednom nahrupe sve uspomene iz djetinjstva, sve ono što je činilo naše Božiće.

 Bakina juhica, mamina sarma, barem deset vrsta tetinih kolača, lampice i prskalice, vedra lica dragih ljudi i puno smijeha. Kad smo bili djeca nestrpljivo smo čekali zimske praznike, kasne odlaske na počinak, druženja s prijateljima, obiteljska okupljanja oko stola i poklone pod borom. Ni danas osjećaj nije puno drugačiji, iako su se proslave promijenile. Taj isti duh Božića nam i dalje grije srca.

A tek pokloni pod borom! Lutke, romobili, knjige i ručno pletene kapice i šalovi, sve u šarenim papirima i brižno zamotano, pod treperavim svjetlima čeka Božićno jutro. Kad danas pomislimo što bismo mogli poželjeti za Božić, prvo što nam padne na um je ultimativni božićni hit Mariah Carrey All I Want for Christmas Is You. Na tragu najbožićnije pjesme na svijetu, evo našeg popisa.

1. Sreća. Želimo istinsku sreću, veseliti se malim stvarima, uživati u svakodnevici, prvom gutljaju kave, osmijehu djeteta ili potpunog stranca. Želimo puno susreta s prijateljima, druženja s dragim ljudima i najvažnijim ženama u našim životima - našim mamama, sestrama, prijateljicama. Želimo sreću zbog dobro obavljenog posla, kolača koji nam je uspio i cipela na sniženju. Jer sretan život čine male stvari.

2. Prava ljubav, jer što je wish lista bez prave ljubavi. Želimo velikodušnu ljubav koja ne štedi na darovanim osmijesima, poljupcima, zagrljajima, podršci. Ljubav koja nas hrabri, snaži, koja nas čini luckastima, duhovitima i tu je za nas kad god nam zatreba. A i onda kada ne treba i kada samo navrati poželjeti nam dobar dan. Ljubav koja nas čini boljom osobom, zbog koje činimo nezamislivo dobre stvari i zbog koje rastemo. Jer sve druge vrste ljubavi smo prerasle.

3. Philips Lumea Prestige za svilenkasto glatku kožu. Jer u 21. stoljeću ne želimo često i bolno uklanjanje dlačica. I ne želimo stalno razmišljati što možemo odjenuti i obuti da se ne primijeti kako umjesto glatkih nogu imamo dosadne dlačice koje nismo stigle ukloniti. Ove godine darujmo sebi potpunu slobodu i pod svoj bor stavimo Philips Lumeu Prestige. Popularni beauty uređaj jedan je od traženijih darova ovoga Božića i izvrstan poklon kako samoj sebi, tako i dragim ženama u našem životu.

Philips Lumea Prestige je sve što smo ikada željele od uklanjanja dlačica – brzo, bezbolno i ne treba se prečesto ponavljati. Osim što je lijepa i jednostavna za korištenje, ova je pametna spravica i moćna pa svojim svjetlosnim impulsima uspavljuje rast dlačice, a može se koristiti za noge, ruke, bikini zonu, pazuhe i lice.

Svaka je koža drugačija, sve su dlačice drugačije, a drugačiji su i naši tretmani njihovog uklanjanja. Da biste svojoj koži pružili personalizirane tretmane i pojednostavili vlastiti život, svakako skinite aplikaciju Lumea. Aplikacija će za vas voditi brigu o vremenskim razmacima između tretmana, podsjećati vas da je vrijeme za sljedeći i pobrinuti se da postignete najbolje moguće rezultate. Takvom ćete dobro tempiranom upotrebom moći bezbrižno uživati u 6 mjeseci glatke kože.

Čaroliju Božića čine ljudi, ukrasi, okićene ulice, topla čokolada, cimet i božićne pjesme, ali čine je i pokloni. Osim ovih predivnih darova pronalaska sreće i prave ljubavi, svima pod borom želimo i dar slobode - prekrasnu Philips Lumeu Prestige. Idealan je to poklon za blagdane koji su pred nama, bilo da je planirate staviti pod bor sebi ili najvažnijim ženama u životu. Jer to je jedan od onih poklona koji se pamte i zadovoljno upotrebljavaju dugi niz godina.

Za više informacija posjetite web stranicu Philips Lumea Prestige.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju