Ne uspoređujte svoje tijelo sa slavnima na društvenim mrežama. Fitness Instagramerica Sara Puhto na svojem je profilu pokazala da su savršena tijela zapravo iluzija koju svatko može svladati

 

 

A photo posted by Sara Puhto (@saggysara) on

Ove su fotografije snimljene s razmakom od samo nekoliko sekundi. Imate li i vi one dane kada uspoređujete svoje tijelo s drugima? Sigurna sam da svatko ima dane kada se osjeća loše. Ujutro sam se probudila, pogledala se i pomislila kako se osjećam napuhano, otkriva Sara Puhto na svojem profilu na Instagramu.

Takav je dan iskoristila za snimanje pokazne vježbe da uz malo poziranja i osvjetljenja svako može izgledati bolje.

 

A photo posted by Sara Puhto (@saggysara) on

Ono što želim pokazati da tijelo fluktuira na dnevnoj bazi, čak i uz sata u sata. Nemojte se kuditi ako imate loš dan, tjedan ili mjesec. Svatko ih ima. Također svako izgleda drugačije u određenim pozama i uz određen kutove bez obzira jesu li vam mišići opušteni, napeti ili ste cijeli napuhani.

Ljudi obično objave najbolje fotografije na društvenim mrežama, i zato je najbolje ne uspoređivati se s njima. Prekrasni ste bez obzira na sve.

 

A photo posted by Sara Puhto (@saggysara) on

Uvlačenje trbuha, napinjanje mišića te izbacivanje jedne strane samo su neki od trikova s kojima će svatko izgledati bolje na fotografijama. Kao što je ova fitness Instagramerica pokazala na izgled će utjecati i loše osvjetljenje.

 

A photo posted by Sara Puhto (@saggysara) on

Uvijek sam mrzila šlaufiće, i mislila da će u potpunosti nestati ako budem redovito vježbala i imala manje masnoća na trbuhu. Nedavno sam shvatila da nikad neće nestati i pomirila sam se s tim, zaključuje Sara.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju