Jabuka, kruška, kornet ili pješčani sat? Ženska tijela nisu univerzalna, već ih ima u svim oblicima i veličinama. Kako bismo vam olakšali potragu za novim omiljenim kupaćim kostimom, pronašli smo jedne za svaki oblik tijela koji će sakriti sve nedostatke i istaknuti ono najbolje na vama.

Za razliku od potonjih koje žele volumen dati donjem dijelu tijela, dame kruškolike građe muku muče s gornjim. Žene trokutastog oblika tijela koje se mogu pohvaliti zavodljivim bokovima i bedrima, obično imaju uža ramena i struk. Kako bi se napravio pravi balans, fokus treba staviti na atraktivan grudnjak. Poigrajte se odvažnim uzorcima, teksturom i materijalima. Što hrabrije, to bolje.

Odaberite neki od push-up grudnjaka poput Yamamay DEVA modela koji će podići grudi, povećati njihov obujam i uskladiti gornji i donji dio tijela. Što se pak tiče donjeg dijela, izbjegavajte bokserice i gaćice s puno materijala koje će još dodatno naglasiti širinu bokova. Tu je ponovo idealan visoko rezan donji dio kupaćeg kostima koji će izdužiti noge i bedra.

Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom Yamamay po najvišim profesionalnim standardima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju