Na 75. dodjeli Zlatnih globusa dress code je bila crna, ali to ne znači da se zvijezde nisu potrudile zablistati u najboljem izdanju. Zasjala je tako u crnom i Eva Longoria čija je haljina maksimalno istaknula njezin trudnički trbuščić

Galerija Trudna Eva Longoria na 75. dodjeli Zlatnih globusa - 5 Trudna Eva Longoria na 75. dodjeli Zlatnih globusa - 9 Trudna Eva Longoria na 75. dodjeli Zlatnih globusa - 6 +5 Trudna Eva Longoria na 75. dodjeli Zlatnih globusa Glumica Eva Longoria držala se dress codea za 75. dodjelu nagrada Zlatni globus održanoj u Los Angelesu te se slavna trudnica na crvenom tepihu pojavila u elegantnoj crnoj haljini s potpisom dizajnera Zaca Posena.

Na dodjeli nagrada Zlatni globus Eva Longoria nije skidala ruku sa svog trudničkog trbuščića

Uska haljina istaknula je Evin dekolte, a seksepil je kreaciji dao i prorez po sredini koji je otkrio glumičine noge. No ono što se na 42-godišnjoj glumici ipak najviše istaknulo bio je njezin trudnički trbuščić s kojeg buduća mama nije skidala ruku.

Gesta kojom je Longoria pokazala koliko je sretna i ponosna što će postati majka zasjenila je duboki dekolte i prorez na hljini.

Dress code u crnoj na Zlatnim globusima izabran je kao način davanja potpore svim ženama iz filmske i televizijske industrije koje su doživjele seksualno uznemiravanje ili zlostavljanje.

Bio je to način iskazivanja stava protiv prožimajuće kulture lošeg ponašanja koja je izašla na svijetlo s padom osramoćenog filmskog mogula Harveyja Weinsteina.
Trudna Eva Longoria na 75. dodjeli Zlatnih globusa - 9 Trudna Eva Longoria na 75. dodjeli Zlatnih globusa (Foto: Getty Images)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju