Glumica Natalie Portman očekuje svoje drugo dijete sa suprugom Benjaminom Millepiedom i sprema se za promociju novog filma 'Jackie', a mnogi predviđaju da bi za ulogu Jacqueline Kennedy Onassis mogla biti nominirana za drugog Oscara

Natalie Portman bila je trudna sa svojim prvim djetetom, sinom Alephom, kada je 2011. godine osvojila prvog Oscara za glavnu žensku ulogu u filmu 'Black swan'. Prema predviđanjima filmskih kritičara i sljedeće godine mogla bi se naći u utrci za ovu nagradu zahvaljujući ulozi u filmu 'Jackie' u kojem glumi Jacqueline Kennedy Onassis.

Ako se u veljači popne na pozornicu Dolby Theatrea u Los Angelesu kako bi preuzela prestižni kipić, društvo će joj praviti njezina druga bebica koju bi Natalie trebala roditi krajem ožujka.

Uuskoro će krenuti na promotivnu turneju u sklopu koje će predstavljati novi film diljem svijeta, a u međuvremenu provodi vrijeme sa svojom obitelji.

Lijepa glumica koju smo navikli gledati u izuzetno elegantnim modnim izdanjima snimljena je u Los Angelesu prilikom sređivanja svakodnevnih obaveza, odjevena u vrlo ležernu kombinaciju sastavljenu od majice, skinny traperica i tenisica.

Kada je u pitanju trudnička moda – pravila ne postoje. Trudnice imaju slobodu odijevati se onako kako im odgovara i nositi odjeću u kojoj se osjećaju najudobnije. Mnoge žene misle da su skinny traperice možda neprimjerene za trudnoću, ali danas na tržištu postoje modeli prilagođeni blaženom stanju pa se trudnice bez problema mogu odlučiti za nošenje ovog popularnog kroja.

U galeriji pronađite nekoliko modela trudničkih skinny traperica po uzoru na Natalie Portman i pogledajte koje su još poznate dame nosile ovakav kroj tijekom trudnoće.

 


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju