Hit turska sapunica 'Crna ruža' koja i dalje obara rekorde gledanosti na Novoj TV, bliži se kraju. Serija je donijela veliku slavu 21-godišnjoj turskoj glumici Ayçi Ayşin Turan, prozvanom turskom Mirandom Kerr. Uvjerite se da egzotična smeđokosa ljepotica koja u seriji glumi nježnu i hrabru Adu Samverdi, uistinu frapantno nalikuje 32-godišnjem supermodelu

Ayça Ayşin Turan, mlada zvijezda turske serije 'Crna ruža' koja se prikazuje na Novoj TV, osim glumačkim talentom i strastvenom glumom, pažnju privlači i zbog velike fizičke sličnosti sa supermodelom Mirandom Kerr, manekenkom brenda donjeg rublja Victoria's Secret.

Obožavatelji ovu brinetu hipnotizirajućih privlačnih plavih očiju zbog toga nazivaju turskom Mirandom Kerr, a ona se na usporedbe s jednom od najljepših i najseksi žena svijeta samo skromno smješka i poručuje da se zbog toga neće umisliti.

>> Hrvatska Miranda Kerr: Živa Barbika iz centra grada

Ayçine fotografije na Instagramu potvrđuju da je prelijepa 21-godišnja Turkinja uistinu mlađi 'klon' 32 godine strane bivše supruge glumca Orlanda Blooma.


 

 

ამ ულამაზეს მანდილოსანს 15 like

Posted by Ayça Ayşin Turan Georgian Fans on 22. lipanj 2015
 

როგორც ყოველთვის ულამაზესი :* <3

Posted by Ayça Ayşin Turan Georgian Fans on 10. lipanj 2015

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju