Organizirate li ove godine božićni ili novogodišnji party za svoje prijateljice, uz ovih pet koraka pripremit ćete tulum koji će se još dugo prepričavati.

 

Galerija Blagdanski tulum za prijateljice Lampice za bor Slani zalogajčići +7 Slani zalogajčići

1. TAJMING JE BITAN  

Kako bi vaš blagdanski tulum zaista bio za pamćenje, u interesu vam je da se na poziv odazove što veći broj uzvanika. Da biste to ostvarili, ne planirajte party preblizu Božića jer će u to vrijeme većina vaših prijateljica već imati isplanirane aktivnosti.

2. OD SLANOG DO SLATKOG BEZ KLASIKA 

Odlučite li hranu pripremiti sami, razmislite o tome koja bi se jela mogla svidjeti vašim gostima. Ne zaboravite pripremiti vegetarijansku verziju ako vam netko od prijatelja ne jede meso. Vaši gosti vjerojatno neće očekivati raskošnu večeru, no pobrinite se da imaju izbora od slanog do slatkog.

Kanape zalogajčići idealni su za božićne tulume jer se mogu jesti s nogu, a uglavnom se jednostavno pripremaju. Nemojte ići na klasiku poput kiflica, vražjih jaja i medenjaka, goste zadivite neobičnim kombinacijama kakve još nisu isprobali. Ipak se o hrani nakon tuluma najviše priča.

Slani zalogajčići Slani zalogajčići (Foto: Getty)

3. NI JEDNA BLAGDANSKA TRPEZA NIJE POTPUNA BEZ PUNČA 

Nijedna blagdanska trpeza nije potpuna bez široke ponude pića. Možete si olakšati i kupiti već gotove mješavine alkohola ili sami zamiješati koktel. Punč je odlično rješenje za blagdanski tulum, a možete napraviti i nekoliko verzija koristeći razne začine.

4. ŠTO VIŠE BLJEŠTAVILA, TO BOLJE 

Nemojte preskočiti dekoracije, pošten tulum zahtijeva mnoštvo blagdanskih ukrasa. Prostor učinite čarobnim uz lampice, šljokice i vesele božićne motive, a tulum za pamćenje imat će i čarobni foto kutak za stvaranje uspomena. Ne zaboravite pripremiti razne dodatke za fotografiranje.

Lampice za bor Lampice za bor (Foto: Zadovoljna.hr)

Zaboli li vas glava od usklađivanja tajminga, pozivanja prijateljica, nabave namirnica, silnog nakuhavanja, ne zaboravite uzeti Neofen*. I dok se Neofen pobrine za bolove, vi se možete pobrinuti za glazbu.

5. OD FRANKA SINATRE DO DAVIDA GUETTE 

Napravite listu vama omiljenih božićnih pjesama, no pomiješajte ih s party glazbom. Ako ste u mogućnosti, koristite zvučnike kako biste postigli veselu atmosferu.

*Neofen je lijek za ublažavanje bolova. Sadrži ibuprofen. Za oralnu primjenu. Prije upotrebe pažljivo pročitajte uputu o lijeku, a o rizicima i nuspojavama upitajte svog liječnika ili ljekarnika.

PLAĆENI OGLAS O LIJEKU
 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju