U travnju ostvarite 40% popusta na odabranu kozmetiku

U proljeće nam sunce dolazi u punom sjaju, što znači da će i naša koža ponovo dobiti priliku zasjati na dnevnoj svjetlosti. Kako bismo spremni dočekali taj trenutak, dm je ovoga travnja pripremio posebnu knjižicu s modernim make-up savjetima i, naravno, odličnim popustima na dekorativnu kozmetiku.

Tako u sklopu kampanje „Lijepa ako to želim“, u zamjenu za 50 active beauty bodova, na poklon dobivate knjižicu s ukupno 27 kupona. Svakim od kupona možete ostvariti 40% popusta na odabranu dekorativnu kozmetiku poznatih brandova, poput L'ORÉAL, Maybelline, Rimmel London, Deborah, Bourjois i mnogih drugih.

Koliko god smo ju s radošću dočekali, proljetna svjetlost zahtijeva poseban odabir make-upa, u čemu će vam pomoći dm-ovi make-up profesionalci sa svojim savjetima u knjižici. Vrijedna alatka za proljetno sunce, vaša knjižica, sadrži i vodič o kistovima za šminkanje – počevši od kista za nanošenje tekućeg pudera pa sve do najpopularnije čarobne spužvice popularno zvane „jaje“.

dm se pobrinuo i za vaše oči, pa ćete uz pomoć knjižice saznati i kako koristiti tekući eyeliner ili kako odlučiti koliko sjenila treba nanijeti na koji dio kapka. Kako biste u tome bili što uspješniji, u knjižici ćete pronaći kupon od 40 % popusta na Max Factor X maskaru, tuš i olovku za oči i obrve.

Za one koji žele znati više, u knjižici se nalaze objašnjenja hit tehnika šminkanja poput tehnike „baking“ ili „strobing“. Naravno, to su samo neki od brojnih savjeta kojih se možete dokopati u dm-ovim prodavaonicama, a za sve ostale informacije posjetite internetsku stranicu dm-a ili Facebook stranicu.
 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju