Tijekom veljače u dm-u ostvarite 40 % popusta na brojne mirise

Svake se godine za Valentinovo pošalje oko milijardu čestitki, a prvu od njih napisao je francuski vojvoda Karlo Orleanski svojoj supruzi. „Već sam bolestan od ljubavi, moje nježno Valentinovo“, napisao je 1415. godine Karlo, a tijekom 25 godina brojka njegovih napisanih ljubavnih pjesama dosegnula je 60. dm vam pomaže da i vi najdražoj osobi pokažete koliko vam znači te da joj taj dan učinite posebnijim od drugih - i to na dva načina!

Od prvog do osmog veljače u svojoj najdražoj dm prodavaonici ispunite čestitku kojom ćete raznježiti srce voljene osobe. Ne morate joj nužno napisati pjesmu kao Karlo, ali uvijek je lijepo čuti tople riječi osobe do koje nam je stalo. dm će se pobrinuti da čestitka na vrijeme stigne na željenu adresu i razveseli vašu bolju polovicu!

Najdražu osobu možete razveseliti i mirisom. Privlačenje mirisom jedan je od najstarijih, ali i najučinkovitijih načina zavođenja. Od svih iskustava s partnerom, zaljubljeni najduže pamte karakterističan miris osobe. Zato je i poklon u obliku mirisa intiman poklon: svaki sastojak drugačije reagira na drugoj koži te je potrebno dobro poznavati partnera kako biste znali koji mu miris pokloniti. U potrazi za pravim mirisom može vam pomoći i bolja polovica. Posjetite li obližnji dm tijekom veljače, za sve članove Svijeta prednosti dm je osigurao 40 % popusta na brojne mirise uz predočenje active beauty kartice.

Među mirisima koji uključuju neka od najpoznatijih imena, poput Bvlgari, Calvin Klein, Dolce & Gabbana, Givenchy, Hugo Boss, Versace i mnogih drugih, pronađite upravo one koji će najbolje aktivirati kako vaša osjetila, tako i ona vašeg partnera.

Detaljan popis mirisa možete pronaći na internetskoj stranici dm-a, a posebne ponude pratite i na Facebook stranici dm-a.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju