U divnom ambijentu grada Milne na Hvaru, neposredno uz plažu, smjestio se restoran Notos Beach House u kojem gosti mogu uživati u slasnim morskim delicijama i vrlo lijepo uređenom interijeru. Uređenje se temelji na korištenju prirodnih materijala i boja, poput boje drveta i pijeska, uz dodatak crne koja daje krasan kontrast svijetlim tonovima.

Galerija U restoranu Notos na Hvaru atrakcija su i drvene ljuljačke Restoran na Hvaru u kojem su drvene ljuljačke glavna zvijezda - 4 Restoran na Hvaru u kojem su drvene ljuljačke glavna zvijezda - 5 +4 Restoran na Hvaru u kojem su drvene ljuljačke glavna zvijezda

Vlasnici restorana Notos proputovali su cijeli svijet i inspiraciju za uređenje ovog posebnog mjesta na otoku Hvaru pronašli u turističkim destinacijama poput Ibize, Mykonosa i Tuluma u Meksiku. Pri uređenju pazilo se na svaki detalj i da se gostu maksimalno ugodi pa tako uz glavni sjedeći dio natkriven efektnim stropom izrađenim od drvenih prutova, postoji i lounge prostor gdje gosti mogu pijuckati koktel ili drugo piće dok sjede na crnim jastucima ili vrećama.

Restoran na Hvaru u kojem su drvene ljuljačke glavna zvijezda - 4 Restoran na Hvaru u kojem su drvene ljuljačke glavna zvijezda (Foto: Notos Beach House Hvar)

U ovom istovremeno vrlo elegantnom i opuštajućem interijeru uređenom s dozom egzotike nalazi se i prava poslastica za sve ljubitelje fotografiranja na ljuljačkama. Ispred šanka postavljene su četiri drvene ljuljačke pričvršćene užetom, još jedna atrakcija restorana u Milni te savršena kulisa za fotografije na Instagramu.

Slika nije dostupna Rt Kamenjak: Raj na zemlji s ljuljačkom na kojoj svi žele snimiti uspomenu

Svaki posjetitelj tako i na ljuljački može napraviti fotografiju za uspomenu dok uživa u vrhunskim morskim specijalitetima i krasnom ugođaju restorana Notos čiji ime potječe iz grčke mitologije. Naime, Notos je bio sin titana Astreja i božice Eos koji predstavlja personifikaciju južnog i jugozapadnog vjetra jer je i on sam, poput jakog vjetra, bio snažan, opasan i gnjevan.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju