Tradicionalni Božićni ručak za pse u osječkom azilu i ove godine ima ambiciju prerasti u najljepši dan u godini za sve napuštene pse.

Galerija Tradicionalni božićni ručak za pse u osječkom azilu Udruge Pobjede - 4 Tradicionalni božićni ručak za pse u osječkom azilu Udruge Pobjede - 3 Tradicionalni božićni ručak za pse u osječkom azilu Udruge Pobjede - 5 +1 Tradicionalni božićni ručak za pse u osječkom azilu Udruge Pobjede

I ove godine Azil Udruge Pobjede u Osijeku već je okićen, sjaji ne samo kuglicama i nakitom nego i nadom koja je prisutna iza svake kućice, visi sa svakog  povodca i ogrlice, napetost među 180 kerovaca koji željno iščekuju Osječanke i Osječane da im 26. prosinca donesu Božić u Azil tolika je da jedva spavaju!

Obećan im je najbogatiji ručak u godini i obećane su im šetnje. Sasvim dovoljno da sreća kereća ovih dana u Azilu ne poznaje granice.

Tradicionalni Božićni ručak za pse u osječkom azilu i ove godine ima ambiciju prerasti u najljepši dan u godini za sve napuštene pse

Volonterke i volonteri Azila nemaju izbora nego da vas sve pozovu da učinite obećano, da im dođete u srijedu 26. prosinca kada će Azil u 10 sati već širom otvoriti svoju kapiju i kuhanim vinom i čajem dočekati sve čestitar(k)e!

Psi će biti spremni za šetnje baš točno u 10 sati i biti raspoloženi za njih skroz do ručka u 13 za koji vas mole da ponesete koju konzervicu i ostatke svojih blagdanskih trpeza. A kako vi ne biste pomislili da kerovci misle samo na sebe, odmah nakon što ih slasno nahranite biti će poslužen ručak i za sve čestitar(k)e i to vege sarma koju će s ljubavlju skuhati volonterke Azila, s ljubavlju prema svima vama ali i svim životinjama!
Nakon što se svi najedu, kerovci neće imati ništa protiv da se šetnje nastave skroz do 16 sati, a možete li osim konzervice pod azilski bor donijeti i koji povodac; radost azilska neće imati kraja!

Biti će to onaj dan o kojemu se još dugo priča; po kuhinjama, preko telefona, dnevnim sobama, stolovima osječkih kafića, ali najviše će se o njemu pričati u Azilu, i to ne o onome tko je šta obukao, tko je s kim došao ili koliko je tko donio, nego o tome kako ljubav stvarno, ali stvarno ne poznaje granice i kako kad je na jednom mjestu ima toliko puno - ona pomakne ograde Azila i sloboda, ponos, inat i ljubav ne stanuju više samo u knjigama ili pjesmama nego u Nemetinskoj 171a pa otamo onda dalje kola čitavim našim gradom.

Tradicionalni božićni ručak za pse u osječkom azilu Udruge Pobjede - 1 Tradicionalni božićni ručak za pse u osječkom azilu Udruge Pobjede (Foto: Udruga Pobjede)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju