Udruga Pobjede predstavila je kalendar pasa iz osječkog azila za 2019. godinu na čijem je nastajanju "radilo" točno 180 pasa.

 

U formatu dnevnih novina, fotografijama onih trenutaka koji se nikada više neće ponoviti, ali koji baš kao i ljudske greške uvijek iznova čine svakodnevice, tekstovima koji imaju ambiciju educirati, nasmijati, razgaliti, pa čak i predviđati, čitav Azil, učinjen i od dvonožnih osim od četveronožnih, napravio je svoj deseti po redu kalendar i sve stranice, čak 14 njih, posveta su svim pobjedama nastalim u tih 10 godina rada Udruge Pobjede iz Osijeka.

Udruga Pobjede predstavila je kalendar pasa iz osječkog azila za 2019. na čijem je nastajanju 'radilo' točno 180 pasa



Kalendarskim formatom, ali novinskim sadržajem ova četrnaestolistna poslastica može biti vaša već na promociji kalendara koja će se održati 12.prosinca u 19:30 u osječkom kinu Europa. Uz filmove o psećim ljubavima sa sretnim završecima, kolače koje će pripremiti volonterke i volonteri te kuhano vino i čaj kojima će sponzori doprinijeti dobroj atmosferi, azilanti/azilantice stvorit će sat vremena za pamćenje! Obećali su!

Udruga Pobjede predstavila je kalendar za 2019. godinu Kalendar Udruge Pobjede napravljen je u formatu dnevnih novina (Foto: Udruga Pobjede)

Ako budete morali propustiti promociju, svoj kalendar moći ćete u zamjenu za minimalnu donaciju od 40 kuna naći na štandu u Kapucinskoj ulici od 13. do 22. prosinca, prijepodnevima od 10 do 12 i popodne od 16 do 18 sati. Štandovi će imati i potpun asortiman azilske butige (dukse, majice, kape, ruksaci).

Gornjogradski kao i donjogradski ogranci GISKO imat će kalendare Azila, infopult Portanove i naravno Azil.
Ako netko nije iz Osijeka, a svejedno voli osječki Azil, svoje kalendare može naručiti na pobjede@gmail.com ili ako živi u Zagrebu u uredu Prijatelja životinja u Jurišićevoj 25.

Misija ovogodišnjeg kalendara, osim da vas raznježi, dirne i nauči ponešto, jest završiti projekt toplih kućica u Azilu odnosno kako su napisali sami kerovci u kalendaru – vrijeme je da se križa prvo mjesto s liste želja: vrijeme je da svaki pas u Azilu ima kućicu od termopanela, onu u kojoj će moći na miru ovu zimu sanjati svoje udomljenje.

Udruga Pobjede predstavila je kalendar za 2019. godinu Misija kalendara za 2019. jest završetak projekta toplih kućica u azilu (Foto: Udruga Pobjede)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju